Breaking Bad na Novoj a seriju prevode : Na putu prema dolje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKingslayer je za klasu bolji glumac od svih ostalih kolega iz GOT-a.
Odusevljava me
Cak mi je i Son Bin bio sjajan.sigpic
Comment
-
Odlicne zadnje epizode PoI-a i GoT-a , sto se prve tice , bice lud kraj sezone a sto se druge tice , nastavlja se mucenje TheonaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Kako odmice sezona tako Dzejmi pridobija moje simpatije.
SpoilerVristao sam od smeha kako je nozem nabadao meso.Jedno pola sata nakon sto sam odgledao sam mislio o sceni sa Varisom i Belisem i pokusavao da skontam sta je sve on rekao.Cak sam ponovo i pogledao tu scenu da bih sve stvari povatao.A i trebalo mi je vremena da skontam koju je devojku Dzefri probo samostrelom.
Comment
-
-
ae predlozite neku seriju duzeg formata ( 45min) a da nije GoT, House, MadMen, BB, Castle, Wire, Boardwalk, las vegas, boston legal, sopranos...
Comment
-
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
sa k.spejsijem bih odgledao i dokumentarac o golfu. al ima samo jednu sezonu. po ovom vremenu do sutra cu je zavrsiti.
daj jos nesto sa vise epizoda
Comment
-
Originally posted by dejanmm View Postsa k.spejsijem bih odgledao i dokumentarac o golfu. al ima samo jednu sezonu. po ovom vremenu do sutra cu je zavrsiti.
daj jos nesto sa vise epizodaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ja poceo pre neki dan Broadchurch. Meni odlicna za sada.
Koliko vidim Ameri vec spremaju da rade rimejk.
Obavezno pogledaj i Bron/Broen.
Odlicnu crime/mystery/thriller seriju iz Danske. Vec na jesen nas ocekuje USA kopija.
Pa da na vreme overis kvalitet.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
krenucu s ovom sa spejsujem i onda cu skinuti od svake po epizodu, pa sta mi lezi...
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostJel moze neko da mi nesto kaze o toj seriji Game of Thrones?
Ne gledam je ali planiram ali mi se ta prica ne svidja na prvi pogled.Volim SF ali ne bas takav kao u toj serijiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment