Entoni je toliko dobro odradio svoj dio, a i Brajan je vrhunski odglumio pa nije to bilo ni blizu Entonijevog nivoa, da ce sve ostalo biti smijesno. Fijasko u najavi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostVidi ga ovaj
Slazem se da nista ne moze prevazici Jaganjce, ali mene licno interesuje kako ce ovo da izgleda.
Pogledaj koji je sledeci film Zeka Snajdera - Man of steel (tj. Superman). Ako se ne varam to ce biti 6-i film o Supermenu a treca nova koncepcija .
Amazing Spider-Man je bio prosle godine. Evo sada i ozivljavanje necega sto je vec zavrseno.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostNemam problem sa serijom u tom smislu, vec mi je samo "zanimljivo" kako iz godine u godinu sve vise postaje ociglednije kako nemaju ideje uopste.
Pogledaj koji je sledeci film Zeka Snajdera - Man of steel (tj. Superman). Ako se ne varam to ce biti 6-i film o Supermenu a treca nova koncepcija .
Amazing Spider-Man je bio prosle godine. Evo sada i ozivljavanje necega sto je vec zavrseno.
Pocni da gledas Justified
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostI btw vise me privlaci Following ;)Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment