Asprilja, gledaj American History X.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostKakva druga sezona, kakav kraj druge sezone
Mali Abel ce prepostavljam postati clan IRE Half - Sack
Kakva epizoda Homeland. Aaaaa sjajno , al se zakuvalo... Ne mogu da dočekam sledeću epizodu...
Jel gleda neko novi Supernatural? Nije loše, ali fali Cas.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPrve dvije razvaljuju, prezadovoljan sam
Nocas krecem sa trecom, kapiram da ce biti jurnjave za Abelom
Supernatural mi je u planu, drug mi samo o njoj prica a Homeland cekam da zavrsi sezona pa da sa uzivanjem pogledam
I ja sam planirala za Homeland tako ali se tako zakuvalo da ne mogu da sačekam.
Comment
-
Uopste mi nije los Elementary, onako navlakusa teska.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostOdgledah drugu epizodu Homeland-a i sada sebe proklinjem sto nisam skinuo odmah i trecu!!!
ovo na pocetku je wooow. sad cekam da vidim u nedelju sta
ce biti, sudeci po promo-u ceka nas jos jedna sjajna epizoda.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
ma onu epizodu sam morao odgledati jer mi je ortak ispricao onu scenu. moram priznati da je cela epizoda odradjena kao nekad. vintage south park. inace sam rekao da necu vise gledati sp posle one epizode dzupakabra se valjda zvala tu su me gadno razocarali. kapiram ja alavost i da nemaju vise ideja posle kolko vec 250+ epizoda valjda, al majku mu nemojte tako da se prodate. odgledao sam i ono the making of south park i sve mi je jasno. " ok treba da dostavimo epizodu do petka momci" pon, utorak, sreda - drogiranje
cetvrtak pokusaj nekog truda, petak trej se iskenja za 5 minuta jadni momci iz animacije imaju fazon pola sata da odrade posao koji se radi danima i trci se u cbs,nbc ili gde vec i predaje nova epizodaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment