Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LegendaBL View Post
    Jedno je lova a drugo ljubav...ja biram kes;-)
    A ja gresne tipove. Uvjek mora jedan gresan tip da odaberem.
    Nego interesantno, Novak kada i da dolazio na mogucnost da izjednaci protiv Rogera on nije uspevao u to, a nakon toga dobijao meceve i opet se prilizavao na -1. Znaci sutra...
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
      Sta li ce Mr. SE award smisliti za sutra?
      Ponudi mu mec lopte pa ga lomi

E samo da mi je do sale za jedno 24 sata

Last edited by Zzz; 16-11-14, 00:24.

Comment

• Lijepo bi bilo kad bi Murije sudio DC finale.
        sigpic

Comment

• I najpravednije bi sudio bez obzira što je Francuz. Ovako se može očekivati navlačenje za Švajcarce svim silama

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
            Ponudi mu mec lopte pa ga lomi

E samo da mi je do sale za jedno 24 sata

Federera i Andy-a kosica ubrzano napusta a ni Cila nije mnogo bolji sa ovom cezar frizuricom
            Similis simili gaudet

Comment

• Kad je tema oko No.1 so yesterday, vidim iskocio je DC

nikad srecni, nikad zadovoljni, sigurno je tesko biti toliko ogorcen

nisam gledala mec, nemam pojma ko je bilo bolji a ko gori, samo imam da kazem SVAKA TI CAST FED

i zato sto se boris do kraja i sto ne odustajes, i zato sto (sigurna sam) nisi stavio tacku umesto potpisa na kameru, zato sto ces zavrsiti ovaj turnir onako kako si ga i zapoceo zato sto gledas samo sebe i igras najbolje sto mozes.

Zasluzio si ovo finale, uzivaj u njemu, pa makar i izgubio.
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Razlika izmedju Feda i Novaka,vrlo jednostavno,Novak u prime-u, za Rogera je to vreme davno proslo,a opet su obojica u finalu,i bice jos tih finala sigurno. Kroz celu karijeru su isle price da mu je psiha najslabija tacka,a on spasi 5 mec lopti u Sangaju i kasnije osvoji turnir,sada opet dobije jedan ovakav mec. Izgleda da su te silne godine donele i neceg dobrog.
                sigpic

Comment

• Tacka do 19h a posle cemo da vidimo. Idemo Nole.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Generalna proba - Top Spin 4

O2 Arena London

Novak Djokovic - Rodzer Federer 6:2 6:0

Prvi servis: Djokovic 82% - Federer 80%
                    Prvi servis osvojeni poeni: Djokovic 57% - Federer 32%
                    Drugi servis osvojeni poeni: Djokovic 83% - Federer 33%
                    Asovi: Djokovic 0 - Federer 0
                    Duple greske: Djokovic 0 - Federer 0
                    Vineri: Djokovic 51 - Federer 25
                    Neiznudjene greske: Djokovic 5 - Federer 3
                    Brejk lopte: Djokovic 6/10 - Federer 1/5
                    Poeni na mrezi: Djokovic 2/2 - Federer 5/5
                    Ukupno poena: Djokovic 58 - Federer 33

Iako rezultat to nece reci mec je bio izuzetno zanimljiv i prije svega kvalitetan, sigurno najkvalitetniji na turniru. Djokovic je vec na startu dosao do brejka, ali se vidjelo da je Federer u mecu i odmah je uzvratio ribrejkom. Nije to medjutim poljuljalo Novaka koji jos jednom oduzima Svajcarcu servis i stize do ipak velikih 4:1. Federer je odgovorio sigurnim servis gemom i pritisnuo je Novakov naredni servis gem ali nije mogao do novog brejka. I to kao da je malo poremetilo Federera, poljuljalo ga, Djokovic je napravio i treci brejk u prvom setu i stigao do vodjtva u setovima.

Da je Federer veliki sampion bilo je jasno i na pocetku drugog seta kada je imao brejk priliku ali je Djokovic izvanredno odigrao nekoliko poena, proradila je BH dijagonala, crtao je po terenu i iscupao prvi servis gem u drugom setu. Federer je propustio svoju priliku, ali Djokovic svoju nije, ponovo je na samom pocetku seta oduzeo servis Svajcarca i izgledalo je da ce rutinski privesti posao kraju. No, Federer ne bi bio to sto jeste da ga brejkovi tako lako izbace iz ritma, odmah je priprijetio, stigao do 0:30, Djokovic je potom osvojio tri naredna poena, ali je Federer ipak stigao do brejk lopte, Novak ju je spasio izvanrednim FH spinom i dosao do prednosti od 3:0. Federera je frustrirao ritern prvog tenisera svijeta koji je upravo zahvaljujuci riternu dosao do novog brejka ali je onda i sam vise rizikovao i pri rezultatu 4:0 i servisu za Djokovica Svajcarac je imao dvije vezane brejk lopte. Da li zbog umora nakon teskog meca protiv Vavrinke ili je nesto drugo bilo u pitanju, Federer ponovo ne uspijeva da oduzme servis Djokovicu koji dolazi i do petog uzastopnog gema u setu, a sedmog ukupno. Tu je vec bilo jasno da ce Djokovic trijumfovati, igrao je opusteno i jos jednom oduzeo servis protivniku i u velikom stilu dosao do pobjede. Imao je Federer sansi u ovom mecu ali ih nije koristio, Djokovic najbolji kada je to bilo najpotrebnije, osvojio je sve vazne poene.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Generalna proba - Top Spin 4

O2 Arena London

Novak Djokovic - Rodzer Federer 6:2 6:0

Prvi servis: Djokovic 82% - Federer 80%
                      Prvi servis osvojeni poeni: Djokovic 57% - Federer 32%
                      Drugi servis osvojeni poeni: Djokovic 83% - Federer 33%
                      Asovi: Djokovic 0 - Federer 0
                      Duple greske: Djokovic 0 - Federer 0
                      Vineri: Djokovic 51 - Federer 25
                      Neiznudjene greske: Djokovic 5 - Federer 3
                      Brejk lopte: Djokovic 6/10 - Federer 1/5
                      Poeni na mrezi: Djokovic 2/2 - Federer 5/5
                      Ukupno poena: Djokovic 58 - Federer 33

Iako rezultat to nece reci mec je bio izuzetno zanimljiv i prije svega kvalitetan, sigurno najkvalitetniji na turniru. Djokovic je vec na startu dosao do brejka, ali se vidjelo da je Federer u mecu i odmah je uzvratio ribrejkom. Nije to medjutim poljuljalo Novaka koji jos jednom oduzima Svajcarcu servis i stize do ipak velikih 4:1. Federer je odgovorio sigurnim servis gemom i pritisnuo je Novakov naredni servis gem ali nije mogao do novog brejka. I to kao da je malo poremetilo Federera, poljuljalo ga, Djokovic je napravio i treci brejk u prvom setu i stigao do vodjtva u setovima.

Da je Federer veliki sampion bilo je jasno i na pocetku drugog seta kada je imao brejk priliku ali je Djokovic izvanredno odigrao nekoliko poena, proradila je BH dijagonala, crtao je po terenu i iscupao prvi servis gem u drugom setu. Federer je propustio svoju priliku, ali Djokovic svoju nije, ponovo je na samom pocetku seta oduzeo servis Svajcarca i izgledalo je da ce rutinski privesti posao kraju. No, Federer ne bi bio to sto jeste da ga brejkovi tako lako izbace iz ritma, odmah je priprijetio, stigao do 0:30, Djokovic je potom osvojio tri naredna poena, ali je Federer ipak stigao do brejk lopte, Novak ju je spasio izvanrednim FH spinom i dosao do prednosti od 3:0. Federera je frustrirao ritern prvog tenisera svijeta koji je upravo zahvaljujuci riternu dosao do novog brejka ali je onda i sam vise rizikovao i pri rezultatu 4:0 i servisu za Djokovica Svajcarac je imao dvije vezane brejk lopte. Da li zbog umora nakon teskog meca protiv Vavrinke ili je nesto drugo bilo u pitanju, Federer ponovo ne uspijeva da oduzme servis Djokovicu koji dolazi i do petog uzastopnog gema u setu, a sedmog ukupno. Tu je vec bilo jasno da ce Djokovic trijumfovati, igrao je opusteno i jos jednom oduzeo servis protivniku i u velikom stilu dosao do pobjede. Imao je Federer sansi u ovom mecu ali ih nije koristio, Djokovic najbolji kada je to bilo najpotrebnije, osvojio je sve vazne poene.
                      Da zovem sutra Sport klub da te angazuju kao komentatora ili analiticara.
                      PS:Bolji si od Bakija

Comment

• Odgledah sinoc svajcarsko polufinale ali mrzelo me da svracam na forum, prevashodno jer sam predpostavio da ce videti tonu pogrdnih komentara upucenih Stanislasu : pickec, bezmudi, mukica, no brain no pain, jadnicak, chooker. Ne kazem da ih nije zasluzio, ali mi ga bilo zao, tako da nisam hteo sve to da citam.
                        Sto se danasnjeg finala tice, kada se uzme sve u obzir, svi mecevi odigrani do sada, forma i fizicko stanje dvojice finalista, ocekujem sigurnu i manje-vise rutinsku pobedu Novaka.
                        Last edited by Sandugp; 16-11-14, 09:59.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Odgledah sinoc svajcarsko polufinale ali mrzelo me da svracam na forum, prevashodno jer sam predpostavio da ce vudeti tonu pogrdnih komentara upucenih Stanislasu : pickec, bezmudi, mukica, no brain no pain, jadnicak, chooker. Ne kazem da ih nije zasluzio, ali mi ga bilo zao, tako da nisam hteo sve to da citam.
                          Sto se danasnjeg finala tice, kada se uzme sve u obzir, svi mecevi odigrani do sada, forma i fizicko stanje dvojice finalista, ocekujem sigurnu i manje-vise rutinsku pobedu Novaka.
                          Realno je dokazao da mu ovih par nadimaka itekako pristaju i to niko ne moze osporiti. Od 5-4 u 3.setu odigrati onoliko glupih i nerezonski udaraca u tako kratkom vremenskom periodu je cin vrijedan divljenja.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                            Realno je dokazao da mu ovih par nadimaka itekako pristaju i to niko ne moze osporiti. Od 5-4 u 3.setu odigrati onoliko glupih i nerezonski udaraca u tako kratkom vremenskom periodu je cin vrijedan divljenja.
                            Ma jok bre, cesto on izlazi na mrezu posle drugog servisa od 120 kmh.
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Ma jok bre, cesto on izlazi na mrezu posle drugog servisa od 120 kmh.
                              Ali onda za kraj nabacivanje Federeru na volej je meni pobjedilo.

Comment

• Ideja je ok, dobio je dva zicera koja nije iskoristio, a treci put je odigrao odlican poluvolej na samu osnovnu liniju...ali je Federer odlicno reagovao u situaciji u kojoj nije imao nikakav ugao za pasing, kao ni snagu na loptici...da nije uspio sam sebi stvoriti ugao i odigrati bas u onu stranu...mec bi bio gotov

Ali naravno, lako je odmoran pametovati nekome ko je igrao tenis 3 sata

Comment

Working...
                                X