Kako Novak vodi 5:0 nikako mi nije jasno?!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
Ne verujem da hoce namerno da preda, ovo je tipicno Noletovo, toplo-hladno
Ajde bre igraj...takoooooo
@cacanin...ja nisam pravi Noletov navijac, drago mi je da ima pravih
Zelim pobedu danas, a sutra nek mu je sa srecom
edit: bas me iznervirao, najvise sto se duri na publiku i onda vrati protivnika u mec...no pobedio je, a to se brojiLast edited by Pertla; 15-11-14, 15:44.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kada odluci da igra i izbaci glupe sporedne faktore, Nole je neprikosnoven.
Pusta Srbenda, mora on da krene u raspravu sa samim sobom, da iznapusava samog sebe i onda buuum, najbolji kakav i jeste.sigpic
No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostPrizvao sam prskaja mislima
Kako je odmah sve lepse kada nema onih kojima je poenta zivota da sire negativnu energiju.
Novak dovija ovaj mec, ali ce morati dosta da radi na taktici protiv Kei-a.. Sve je u ovom mecu zavisilo od Japanca. Na srecu, ovaj put je pogadjao samo jedan set.
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Comment
-
Kei uzasan u trecem setu,eto Novak je odigrao najlosiji mec jos od Shangaja ali dobro moralo je i to jednom da se desi,sutra u finalu ce igrati kao u Parizu i u grupi,samo napred.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Petra View PostNe verujem da hoce namerno da preda, ovo je tipicno Noletovo, toplo-hladno
Ajde bre igraj...takoooooo
@cacanin...ja nisam pravi Noletov navijac, drago mi je da ima pravih
Zelim pobedu danas, a sutra nek mu je sa srecom
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment