I definitivno nista od titule.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostI definitivno nista od titule.
pa on to uvek ima, najobicnije zadebljanje…
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostKoji noviteti u igri majke ti mile na ovakvim podlogama?? Ovde su neki filozofi i matematicari, a ti bi Ziko komotno mogao u politicare demagoge
Једна опција је да су сви ван форме и да он то лепо користи..
Друга опција је да је он ипак најбољи на свету...
е, сад, видимо да је Ноле у одличној форми и у финалу ће нам бити све јасно.... да видимо која је опција валидна...sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostI definitivno nista od titule.
Mnogo pitanja.
Zapamtio sam onu scenu "ranjene" ptice iz filma "Poslednja oaza" Petra Lalovića. I Nišikori zna da primenjuje taj trik ali sada ga svi znaju pa niko ne naseda na ovu foru.Last edited by BratBugarin; 15-11-14, 13:10.
Comment
-
Gleda li neko ove parove,nije mi jasno sta se desilo na 2:3.Lindstedt servira,rezultat je 15:40.Servira s deuce strane,Mello returnira a Kubot zakucava lopticu.Na 30:40 servira s advantage strane,Dodig returnira drugi servis u mrezu.Sljedeci poen se opet postavlja na advantage stranu,osvajaju poen i game on i Kubot
Comment
-
Originally posted by BratBugarin View PostPrvo, koliko je stara ova fotografija? Drugo, je li ovo Federerova ruka? Treće, zašto je dozvolio da mu u ovom važnom trenutku to slikaju i javno publikuju?
Mnogo pitanja.
Zapamtio sam onu scenu "ranjene" ptice iz filma "Poslednja oaza" Petra Lalovića. I Nišikori zna da primenjuje taj trik ali sada ga svi znaju pa niko ne naseda na ovu foru.
Nema nikakvih pametnih pitanja, on ima to zadebljanje vec godinama, nista novo i nista sto utice na igru.
Sent from my HTC, posto mi se mozehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by Damir View PostGleda li neko ove parove,nije mi jasno sta se desilo na 2:3.Lindstedt servira,rezultat je 15:40.Servira s deuce strane,Mello returnira a Kubot zakucava lopticu.Na 30:40 servira s advantage strane,Dodig returnira drugi servis u mrezu.Sljedeci poen se opet postavlja na advantage stranu,osvajaju poen i game on i Kubot
Comment
Comment