Sten the degen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
tako je bre Stanojlohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Bravo Cilkan,konacno je poceo da igra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostVjetar je pomogao Lendlu i Mariju u USO finalu 2012. da dodju do 2:0. Svejedno, to je bila odlicna taktika i odlicna realizacija.
Glavni razlog za 6:2 u petom setu nije Novakov umor, nego Andijeva hrabra i odlicna igra!
@Bojana
Ne trebas od mene da branis Novaka. Ja samo probam da ilustrujem da je postojala cetvorka:
1. Federer
2. Nadal malo iza
3. Novak jasno iza
4. Mari jasno iza Novaka
koja je bila daleko ispred drugih. Odnosi snaga medju cetvorkom su se mijenjali i nastavice da se mijenjaju. Npr. ja ocekujem da ce cetvorka osvojiti sljedeci broj slemova do kraja karijere:
Federer, bice cudo ako osvoji jos jedan.
Mari, njedan ako nesto readikalno ne promijeni.
Nadal, 1-4, zavisno od povreda.
Novak, 5 ili vise ali dobro manje od 10.
najbolji od velike cetvorke je Rafa Nadal on je jednostavno mentalni dzin u odnosu na ove ostale, ali ga krhko telo sputava. Ajde ovako da postavimo, zamislite da Federer ima telo(kolena) ko Rafa, koliko bi on slemova osvojio? Najverovatnije nijedan, coveku treba odati priznanje i ja mu se divim iako sam Novakovac. Drugi je Federer zbog svega ucinjenog i nebi bilo cudo da Roger osvoji jos jedan, a mozda i dva slema do kraja karijere pogotovo ako u finalu igra protiv Novaka! Novak je na trecem mestu, covek je uradio za nasu zemnju i za sve nas neprocenjive stvari, ja uvek volim da pamtim kako sam ustajao i ustajacu za meceve u Australiji koji pocinju u 4h, ali je Nole ispod Rafe mentalno, a ne i igracki, a ispod Federera je igracki, mentalno su tu negde zavisi od samopouzdanja. I Mari i Del potro bi trebali da budu u istom kosu na cetvro mesto najacih u ovoj eri. Zao mi je delpa, a Mari je imao srece da osvoji GS, ali nije nezasluzeno, mada da je igrao u tim finalima sa Rafom ili Rogerom nebi on jos video slem, zato je Novak treci. Posle njih idu Wawrinka, Cilic, Ferer, Nisi itd itd.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDuel na najlosiji GS sampiona u istoriji ovog sporta. Zalosno.
a ti znas sve GS sampione u istoriji i sve si ih gledao pa mozes da sudishttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Steta...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Stanojlohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment