Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Bio je los?
    Da, bio je los, Raonic nije mogao vola da ubode, slao je zicere u aut, u mrezu, odservirao ukupno 4 asa na mecu, pa je i tako bilo gusto, posebno u onom drugom setu.
    Sto je najgore, cak i te losije Raoniceve servise je vracao skoro po sredini polja...

Ako je tebi ono jedan od najboljih Marejevih meceva ikada, onda ti nisi gledao puno njegovih meceva
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Odlican je mec odigrao, zapravo samo je nastavio sa dobrim igrama iz Pariza, a ovo mu dodje kao neki vrhunac bar za sada. Medjutim, ne treba biti euforican, ovo su ipak utesne nagrade, one glavne su podeljene odavno a Novak se tu nije bas proslavio.

Cini se da ima sve preduslove za uspesnu 2015. slem sezonu ali iskustvo nas uci da to ne mora biti bas tako. I proslu godinu je zavrsio u velikom stilu ( i dominantnije nego ovu) pa je opet cele 2014. bilo toplo-hladno, a na bar dva slema bio je ispod ocekivanog nivoa.
      Last edited by Navras 16950; 12-11-14, 22:14.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Da, bio je los, Raonic nije mogao vola da ubode, slao je zicere u aut, u mrezu, odservirao ukupno 4 asa na mecu, pa je i tako bilo gusto, posebno u onom drugom setu.
        Sto je najgore, cak i te losije Raoniceve servise je vracao skoro po sredini polja...

Ako je tebi ono jedan od najboljih Marejevih meceva ikada, onda ti nisi gledao puno njegovih meceva

Imamo razlicita misljenja.Jedan od najboljih meceva ikada nije bio sigurno,ali je po meni bio na bas dobrom nivou.Videcemo protiv Rogera u kakvoj je formi...
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
          Imamo razlicita misljenja.Jedan od najboljih meceva ikada nije bio sigurno,ali je po meni bio na bas dobrom nivou.Videcemo protiv Rogera u kakvoj je formi...
          Pa ja ti kazem sta je Rusedski rekao, a ti si reagovao kako si vec reagovao

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Isti taj Rusedski je juce rekao da je Marej protiv Raonica odigrao jedan od najboljih meceva
            Bojana,

Moras da razlikujes politicku izjavu od onoga sto misle. Naravno tu uvijek ima pretjerivanja.

Rusedski jako favorizuje Raonica jer je porijeklom Kanadjanin. A Mairija treba da brani po 'duznosti'. Sky je britanska telavizija. Sa takvom izjavom ubija dvije muhe jednim udarce. Inace, Mari jeste bio takticki odlican jucer.

--------------

Sto se Novaka tice, nikada, ali apslutno nikada, se nisu usudili otvoreno ga uporediti sa Rafom i Rodzerom. Samo kako clana velike cetvorke, samo kao covjeka koji je imao fantasticnu sezonu, ali nikada sa prizvukom: "Ovaj covjek je GOAT, steta sto nece osvojiti tih 17 slemova."

To moze ocekivati od navijaca kao stro smo notorious, skeptik, Sandugp, ja...

Comment

• Originally posted by NI View Post

Rusedski jako favorizuje Raonica jer je porijeklom Kanadjanin. A Mairija treba da brani po 'duznosti'. Sky je britanska telavizija. Sa takvom izjavom ubija dvije muhe jednim udarce. Inace, Mari jeste bio takticki odlican jucer.
              Zasto je onda igrao za VB, a ne zna voljenu Kanadu?
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Zasto je onda igrao za VB, a ne zna voljenu Kanadu?
                A zasto ti navijas za Kanadjina?

Comment

Pa ja ti kazem sta je Rusedski rekao, a ti si reagovao kako si vec reagovao
                  Ok,moja greska..
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ma NI, Rusedski je idiot koji izjavljuje svakakve gluposti, kao i svi ti komentatori.
                    Sad je Djokovic razvalio Vavrinku i onaj je potencijalni GOAT, cim Djokovic pukne neki mec, govorice totalno drugacije, plus sto imaju pamcenje zlatne ribice

Djokovic je imao sve predispozicije da bude jedan od najboljih, ali prethodne 2,3 godine je usrao sto se tice slemova i tu je propustio priliku...

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      A zasto ti navijas za Kanadjina?
                      To je drugo malo mijesas pojmove, Milos mora da igra za Kanadu, da je ostao u CG i da se u CG razvijao kao teniser bio bi izmedju 300. i 500. mjesta. Kanada mu je sve dala, napravila od njega ovo sto je sad, kao sto je i od Rusedskog, zasto je onda napustio voljenu zemlju i zaigrao pod drugom zastavom?
                      sigpic

Comment

• нећу да се радујем јер је Вавринка упао у зону сумрака као и Чила, кад Ноле убаци и Федерера у зону сумрака онда ћу да коментаришем и да се радујем.

до тада ћу само да накривим капу овако:.

sigpic

Comment

• Steta sto GOAT nece biti GOAT

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Steta sto GOAT nece biti GOAT
                            Desi se, pogresi covek ...
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• вечерас смо пребринули зорт да нам ГОАТ не преузме бр.1
                              sigpic

Comment

• Ta prica o tom fantomskom GOATu gde je tenis toliko unikatan sport i kao i svi podlozan napredovanju u tehnologiji rekvizita za izvodjenje je toliko prazna i besmislena da bi se ljudi na forumima i ostalim medijima njome bavili .

Meni kao navijacu Novaka i njegovog tenisa najvaznije i nalepse je da igra ovako onda dodju i stvarne titule, o imaginarnoj svako ima svoju verziju.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X