Tipsa?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2014.
Collapse
X
-
-
Originally posted by NI View PostNe moze ga ovako pobijediti u Australiji. Uslovi su idealni za Novaka.
Docekao sam da Piter Fleming kaze da je ovo jedan od najboljih meceva koje je vidio.
Docekao sam da Greg Rusedski kaze da je Novak bolji nego 2011.
Docekao sam da obojica pricaju o Novaku kao potencijalnom GOAT-u.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by NI View PostNe moze ga ovako pobijediti u Australiji. Uslovi su idealni za Novaka.
Docekao sam da Piter Fleming kaze da je ovo jedan od najboljih meceva koje je vidio.
Docekao sam da Greg Rusedski kaze da je Novak bolji nego 2011.
Docekao sam da obojica pricaju o Novaku kao potencijalnom GOAT-u.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostIsti taj Rusedski je juce rekao da je Marej protiv Raonica odigrao jedan od najboljih mecevaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostAli mi se cini da su rekli da ce se to teško dogoditi jer je izgubio već sad dosta GS-ova
Pratim ja njihov razvoj godinama. Fleming ne voli Novaka ali ga izuzetno postuje. Danas je progovorio. Peci je cak reako da je Novak skoro dominantan u dvorani koliko je Nadal na sljaci.
Originally posted by Maxx-a View Post@NI nije valjda da si ovoliko strahovao od Wawrinke?
Za ovoliko emotikona u jednom postuLast edited by NI; 12-11-14, 22:09.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment