Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dosta sličnosti imamo u skijanju i tenisu...koljena, okret gornjeg dijela tijela

Comment

• ali ozbiljno, jedan od najlosijih zavrsnih turnira u poslednjih, ne znam ni ja koliko godina...valjda ce od sutra biti bolje
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Bice Marin ok ako nema neki fizicki problem. Samo jedan igrac u ovoj grupi umije da riternira i moze da vraca strahovite udarce, kik mu je dobar, prvi ce bolje ulaziti vec u srijedu.
        sigpic

Comment

• Dobro sto je anketa povucena, da se ne prisecam da sam glasala da samo Cilic prolazi grupu.

Comment

• Kako Marin ima cudne pokrete pri servi, ruke kao da su mu od gume, utisak je da se razvlace do podloge
            Similis simili gaudet

Comment

• Maxx-a
              a tek pokret ruke pri BH.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Imao je Marin par udaraca iz forhenda koji su podsetili na formu sa UO-a. Kad onako razorno udara u kontinuitetu niko mu ništa ne može.

Comment

• Originally posted by LegendaBL View Post
                  Citajuci tvoje komentare, Stefko ti mora da si grdnu lovu danas gurnuo na Berdiha
                  Ja da stavljam pare na Berdiha? To je prosto nemoguce, ne igram takve mentalne patuljke pa da me ubijes. Zelim kvalitetan turnir, ali nista od tome ocito.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                    Maxx-a
                    a tek pokret ruke pri B

Nekako za Bh i ocekivano, ali serve motions kod njega mi je uvek nekako neprijatno za gledati Generalno i nevezano za ovaj mec.
                    Similis simili gaudet

Comment

• Last edited by Žika; 10-11-14, 22:09.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Zelim kvalitetan turnir, ali nista od tome ocito.
                        Stefi, Stefi... nisi tako pricao kad Rafa dobija protivnike i prepusti im 1-2 gema ;)
                        Imao je Novak odlicnih udarac, 2-3 za spice.

Comment

• @elfrien_rin: if you wanna lose your 1st RR match make a line up behind Berdych
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                            Nekako za Bh i ocekivano, ali serve motions kod njega mi je uvek nekako neprijatno za gledati Generalno i nevezano za ovaj mec.
                            Da stavi masku niko ne bi rekao da je covek vrhunski teniser.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                              Kako Marin ima cudne pokrete pri servi, ruke kao da su mu od gume, utisak je da se razvlace do podloge
                              Stare navike ne idu iz glave samo tako,ide na bolje otkad ga je preuzeo Goran,ali ono je bilo prestrašno prije kako je servirao,uvijek sam mislio da će se sav polomit do 25 godine

Comment

• I dalje hejtujte Davida
                                Nije da bi kvalitet bio visi sa sigurnoscu ali bi se covek barem borio za svaki poen.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X