Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lošmi ima baš lijepu priliku da ode u 1/2

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Pa kako ce Raonica dobiti bez servisa kad po automatizmu igraju strasno guste meceve?
      Tesko ali ovde nikako.

Comment

Pa oni su je pravili za svog igraca
        I nije super spora vec je neki standard posljednjih iha ha godina, mozemo reci da su Sangaj i Bazel super brze i odudaraju od standarda. Da, to je definitivno slucaj.

Pravi igraci osvajaju titule i ne spominju podloge svake dvije sekunde.
        Mislim da je ova za Rafu rađena al uletio Andy pa dobra i njemu

Comment

Da mu nije zinula guza i da ima Slem ne bi niko bio protiv njega, ovako moraju svi
          Vojska, ko i uvijek

Comment

• Ustvari Federerovo prvo mjesto ovo sezone ne bi bila najtragicnija stvar u sportu. Imamo primjer dje Hamilton ima duplo vise pobjeda od Rozberga i moze se desiti da ne osvoji titulu. Ali dese se tako s vremena na vrijeme svakakve nebuloze.
            sigpic

Comment

• Sekiraš se oko neke borbe koja ne postoji, zar ne?

Comment

• Ne spavam nocima
                sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Ono kad Rafa navijač priziva Novaka ili obrnuto...haha vojska cijela potrebna da veterana zaustave
                  Sta je problem u mojem postu? Ja primecujem da Federer ne igra nista posebno, samo Kei ne moze da materijalise sve te mane jer je los danas, a i veoma slabo servira. I da, zelim da Novak zavrsi kao broj 1 na kraju godine. Ne gledam u cemu je problem
                  OVAKO

Comment

• Kako ce Roger da izdominira ovaj turnir lošom igrom ali će konstantno nailazit na lošije protivnike

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Sta je problem u mojem postu? Ja primecujem da Federer ne igra nista posebno, samo Kei ne moze da materijalise sve te mane jer je los danas, a i veoma slabo servira. I da, zelim da Novak zavrsi kao broj 1 na kraju godine. Ne gledam u cemu je problem
                      Želiš da nam i Nole stigne Rafu, kad je Roger i ovako i onako nedostižan

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Ma nema nikakvih problema Stefane

vidiš i sam da nema, 6-3 4-2

Comment

• Ali nemoj Roger tim spinovima da se vračaš u reli i preuzimaš inicijativu, nemoj

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Želiš da nam i Nole stigne Rafu, kad je Roger i ovako i onako nedostižan
                            U sta da ga stigne?
                            Ma kad ovaj nas je celo vreme povrijedjen nek ga stigne u sve.
                            OVAKO

Comment

• Ajde bori se i gem kolicnik je bitan
                              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Idemo Endi, spasi tenis

Spoiler
                                a onda i Conga i Zil
                                sigpic

Comment

Working...
                                X