Doslo je vreme i za Azisku turneju. Pocela je u ponedeljak od Pekinga, ali to je turnir iz serije 500. Prvi Masters nakon USO-a je Shangaj, gde ce se okupiti svi teniseri iz vrha. Branitel titule je Novak Djokovic, koji je pobjedio Delpotra u veoma interesantan mec, tacnije u TB-u u odljucujuceg seta. Prakticno prosle godine Novak je osvoijo sve turnire do kraja sezone.

Ovaj turnir je veoma mlad i odrzuje se od 2009, govorim kao Masters. Prethodni pobednici od 2009 do 2013 su sledece: Davidenko, pa dva puta Marej, pa dva puta Djokovic. Dakle u 5 godina 3 pobednike.
Inace meceve se igraju u poznati Qi Zhong Tenis centar, koji je zaista prelep

Zdreb za turnir mozete pogledati ovde.
Oko zdreba necu pricati u ovaj post, ostavicu to da da razglabamo u sledece postove.
P.s. Izvinite ako sam napravio neke gramaticke greske, ipak ne znam savrseno srpski
P.p.s Rafa osvaja titulu, naravno!!!

Ovaj turnir je veoma mlad i odrzuje se od 2009, govorim kao Masters. Prethodni pobednici od 2009 do 2013 su sledece: Davidenko, pa dva puta Marej, pa dva puta Djokovic. Dakle u 5 godina 3 pobednike.

Inace meceve se igraju u poznati Qi Zhong Tenis centar, koji je zaista prelep

Zdreb za turnir mozete pogledati ovde.
Spoiler
Oko zdreba necu pricati u ovaj post, ostavicu to da da razglabamo u sledece postove.
P.s. Izvinite ako sam napravio neke gramaticke greske, ipak ne znam savrseno srpski

P.p.s Rafa osvaja titulu, naravno!!!

Comment