Није. Има још две текме које ћемо да добијемо.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA Liga 2014/15
Collapse
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostPartizan ne može dobiti 3 u nizu. Samo polako.Nista smesnije u zivotu nisam cuo, jesi ti gledao prethodne sezone.
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Prinacaro, zapamti sta je napisano. Cisto radi podsetnika za koji dansigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostNista smesnije u zivotu nisam cuo, jesi ti gledao prethodne sezone.
Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostPartizan ne može dobiti 3 u nizu. Samo polako."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Partizan je u prednosti nema nikakvog govora ali Zvezda ako popravi neke osnovne stvari moze da se nada prolazu. Prije svega mislim na neke stvari koje se uce jos na pocetku, kada se pocinje trenirati. Isto mislim da je Radonjic izgubljen u nekim situacijama i to mozda i najvise upravo protiv Partizana i Vujosevica.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNismo se mi kurcili pred serije, oni su. Ajde zavrsi tu pricu
Idu mi na nerve ta navijačka prepucanja, imam utisak da im se život vrti oko Partizana i Zvezde, a to je jako loše za mantalno zdravlje.
Comment
Comment