Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by majabl View PostFenomenalna je, moj favorit na britanskom x factoru pretprosle godine, ali je bila druga.Originally posted by prskaj View Postsad bas gledam snimke sa x faktora - previse je bila skromna i povucena, cak u nekim pesmama nije davala maximum verovatno zbog treme, ali sad sam odslusao album sto je izbacila
Comment
-
Comment
-
Originally posted by majabl View PostJooos neko prati x factorrrr.
Te godine nisu pobijedili oni djecaci One Direction, vec onaj koji je stalno zenske pjesme pjevao:
A Cher jeste bila originalna i zanimljiva, ali meni je imala nesto antipaticno u sebi, a ne mogu da odgonetnem sta. Malo je previse dramila vjerovatno...
Comment
-
Super su i meni jer su originalni (jedino Astro mi je razmazeno deriste i nije mi se svidio, ali Cook je genijalan ), i te 2 su simpa ali vise su za neki zabavni show nego za x factor, tu bi pjevanje trebalo da bude na prvom mjestu. ;) Ali, da budem iskrena, kad je Oli pobijedio, nije mi bilo bitno sto nema najbolji glas, imao je x faktor.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostSuper su i meni jer su originalni (jedino Astro mi je razmazeno deriste i nije mi se svidio, ali Cook je genijalan ), i te 2 su simpa ali vise su za neki zabavni show nego za x factor, tu bi pjevanje trebalo da bude na prvom mjestu. ;) Ali, da budem iskrena, kad je Oli pobijedio, nije mi bilo bitno sto nema najbolji glas, imao je x faktor.
Comment
Comment