Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Miss Poison View PostUuu, koliko je popularno stvari koje nisu dobre. Kreni od filmova, preko muzike, do alkohola i droge
@LBJ
Podrzavam te u svemuLast edited by Black Mamba 24; 16-08-11, 15:22.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostA ne znam gde nisam u pravu,nisam uopste rekao da su bolji od Metallice.
A za mene je komercijala nesto najgore u svetu rock muzike,tako da je taj moj prosli post tacan.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa Gansi su komercijala. ceo zivot su pravili ono sto se svidja najvecem broju ljudi a ne po nekim svojim stavovima i ubedjenjima...
Zar su trebali bezati od toga,da namerne prave nesto drugo?sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostPrvi album su napravili odlican,ljudima se to svidelo i samo tako nastavili...sta je tu komercijala?
Zar su trebali bezati od toga,da namerne prave nesto drugo?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment