Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBranislave znas li ti sta je on izjavio?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostZnala sam da nije, zato i ide onaj smajli na kraju ;)
@Bane
Da,ali nije morao davati takve izjave javno.Isti slucaj i sa U2.;)
A Kurta mnogi svrstavaju i medju najbolji gitariste svih vremena,a ja garantujem da nije ni u TOP50.On kao licnost jeste bio genije,ali kao muzicar nije.Last edited by Black Mamba 24; 14-08-11, 01:26.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMa ne to.
Nesto sto ne mogu ovde u temi pisati.
I mene zanima i ja volim Nirvanu...
EDIT: A to, znam o čemu je reč...Last edited by miloolja; 14-08-11, 01:29.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostVazno je onda da znas...e ja ga bas zbog toga ne mogu ceniti nikako.Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostJa mogu, jer nikad ne gledam sta radi kod kuce, vec sta je ono zbog cega je dobio paznju javnosti, dakle - njegova djela, ono sto ostaje i poslije njega. A sto se tice te izjave i odluke, sve je to bilo pod uticajem droge, a ko se jos danas ne drogira, pogotovo od poznatih?
Pa i Bruce Springsteena je bio u istoj situaciji jedno vreme,pa nikada to nije izjavio.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostVazno je onda da znas...e ja ga bas zbog toga ne mogu ceniti nikako.
@Bane
Da,ali nije morao davati takve izjave javno.Isti slucaj i sa U2.;)
A Kurta mnogi svrstavaju i medju najbolji gitariste svih vremena,a ja garantujem da nije ni u TOP50.On kao licnost jeste bio genije,ali kao muzicar nije.
Nije nikada bio dobar gitarista. Sve njegove pesme znam da odsviram na gitari iako je sviram skroz amaterski. Sve pesme se vrte oko 3-4 akorda. Ali u tome i jeste genijalnost. Od toliko proste muzike napravio je pesme za sva vremena, a od svog glasa je napravio instrument. Stvorio je za to malo zivota citav jedan novi muzicki pravac i ostace upamcen dok je sveta i veka. Bio je cisti muzicki genije koji je nazalost patio od manicne-depresije koja ga je i odvela u samoubistvo.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostPa da,mnogi su se drogirali i drogirace se...a samo je on tako nesto izjavio.;)
Pa i Bruce Springsteena je bio u istoj situaciji jedno vreme,pa nikada to nije izjavio.
Sto se tice nekih najboljih gitarista, moj izbor bi bio ovakav (subjektivno misljenje, naravno):
1. Kirk Hammet (Metallica)
2. Slash (ex. GnR)
3. Alexi Laiho (Children of Bodom)
4. Jani Liimatainen (Sonata Arctica)
5. Miika Tenkula (ex. Sentenced) - RIPMistakes make us who we are.
Comment
-
Mamba, kada bude krajem Oktobra sajam knjiga u BG ili ako nadjes u nekoj knjizari, kupi knjigu "Teze od neba". Po meni najbolja biografska knjiga o Kurt-u u kojoj mozes procitati sve od njegovog rodjenja pa do smrti. Videces da je bio skroz OK covek. A te godine o kojima pricamo su bile ludilo i pod pritiskom njegovog basiste dao je takvu izjavu. Ne treba to mesati sa njim kao muzicarem. ;)Last edited by Branislav; 14-08-11, 01:53.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostImam sve vazne biografske knjige o njemu. Tog coveka je sve zanimalo samo ne politika. A tih godina je bila takva propaganda i pritisak na javne licnosti...
Nije nikada bio dobar gitarista. Sve njegove pesme znam da odsviram na gitari iako je sviram skroz amaterski. Sve pesme se vrte oko 3-4 akorda. Ali u tome i jeste genijalnost. Od toliko proste muzike napravio je pesme za sva vremena, a od svog glasa je napravio instrument. Stvorio je za to malo zivota citav jedan novi muzicki pravac i ostace upamcen dok je sveta i veka. Bio je cisti muzicki genije koji je nazalost patio od manicne-depresije koja ga je i odvela u samoubistvo.
Pravac - i za stvaranje pravca zasluznija je njegova licnost nego muzicko umece.
Njegove pesme su vise zbog teksta i opet te neke licnosti postale popularne.
Meni najbolja pesma je The Man who sold the world i jedna od retkih koje mi se svidjaju.
@Miss
Ja te liste i ne gledam (sto sam vec gore napisao). Samo je jedan najbolji : Rory Gallagher.
@Bane ponovo
Ne mesam sa muzickim umecem.On je bio frontman i verujem da je mogao to odbiti iz istog razloga zbog kojeg ga ljubitelji brane od te izjave.Last edited by Black Mamba 24; 14-08-11, 01:50.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View Post@Miss
Ja te liste i ne gledam (sto sam vec gore napisao). Samo je jedan najbolji : Rory Gallagher.
Inace vidjeh da je na nekoj listi za najbolji muski metal vokal, Hetfield tek 24., a Ville Valo negdje oko 74... Od tada mi ne pada na pamet da gledam neke listeMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostJa samo napisah koji su mi najdrazi gitaristi.
Inace vidjeh da je na nekoj listi za najbolji muski metal vokal, Hetfield tek 24., a Ville Valo negdje oko 74... Od tada mi ne pada na pamet da gledam neke liste
Evo npr. ako se ne varam lista Rolling-Stone magazina ovako je glasila :
...
11. Kurt Cobain
...
53. Angus Y. (AC/DC)
54. Malcolm Y. (AC/DC)
...
73. Hetfield
74.Hammet
Stavljali su gitariste iz istih bendova uzastopno.To je samo jedna od gluposti.sigpic
Comment
Comment