Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by l1m4r View Post
Kakav bozanstveni glas, i kako prekrasno pjeva ova gospodjica.
Narocito bi pohvalio njen nevjerovatno sirok raspon glasa i lakocu prelaza iz niskih u visoke tonalitete.
To kod nje zvuci toliko jebnostavno, samo zahvaljujuci fantasticnoj boji i punoci glasa koji dominira ovom inace izuzetno zahtjevnom i komplikovanom pjesmom ciju muziku, cini se kao da je napisao sam Mocart (inace poznat po onim mocart-kockama iz knjige recepata...), a komplikovano-pjevljivi tekst kao da je pisao inspirisani Gete (Ne gubite vrijeme cackajuci po knjizi recepata - necete pronaci nijedan sa njegovim imenom).
Najvece pohvale (a kad mi vlasti dozvole slijedi i neizostavna reputacija...) nasem cijenjenom kolegi l1m4r, kojem se u potrazi za mladim talentima, posrecilo da naleti na ovakav muzicki biser. Zelimo mu jos puno uspjeha, i da nas u sto skorijoj buducnosti obraduje sa sto vise ovakvih talenata.
Ja sam u medjuvremenu takodjer pronasao neku pjesmicu na francuskom, s obzirom na svoje godine mozda i nije toliko ni lose, ali se svakako nisam proslavio.
A koliko nisam imao ni srece ni znanja da nabasam na nesto tako dobro kao sto se posrecilo gospodinu i1m4r, najbolje ce reci sama pjesma:
Comment
Comment