Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
16. Mart te 2008.
Kako sam volio za nju da kažem "samo je moja i božija". Proveli zajedno više od godinu... Uživao kao nikad u životu.
U to ime:
Zdravko Čolić - Ti si mi u krvi
https://youtu.be/GC7kEN16PiM
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
A gde ćeš nego ovde?
Nekad davno sam baš mogo postavljala klasiku, al široke narodne mase nisu nešto zainteresovane, a i ne ide posle Šemse.. te sam proredila.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Ma to ti je tako sa ženam... to reč po reč i očas ode... bože sačuvaj u neku priču
Dobar je FF
Inače sam htela Maxxi da kažem nešto oko klasike, al me odvukoše na drugu stranu.
Zapravo oko opere. Oduvek je vladalo uverenje da je ljudi ili vole ili ne vole ... i zaista je tako..apsolutno nema sredine. Ja je obožavam, strašne emocije izaziva, jake, intezivne...
I u to ime jedna moje omiljena arija, iz omiljene opere, od omiljenog kompozitora i u izvođenju ništa manje omiljnog op pevača. ♥
Kako ovo dira, tačno tamo gde treba...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa to ti je tako sa ženam... to reč po reč i očas ode... bože sačuvaj u neku priču
Dobar je FF
Inače sam htela Maxxi da kažem nešto oko klasike, al me odvukoše na drugu stranu.
Zapravo oko opere. Oduvek je vladalo uverenje da je ljudi ili vole ili ne vole ... i zaista je tako..apsolutno nema sredine. Ja je obožavam, strašne emocije izaziva, jake, intezivne...
I u to ime jedna moje omiljena arija, iz omiljene opere, od omiljenog kompozitora i u izvođenju ništa manje omiljnog op pevača. ♥
Kako ovo dira, tačno tamo gde treba...
Znala sam da cemo dobiti opomenu za off
Meni jedna od najlepsih
Similis simili gaudet
Comment
Comment