Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Erik View PostMeni je najveca car ove teme bila sarenolikost. Rok, rep, tehno, psihodelija, klasika, kantri, metal... sve se pustalo i niko nije imao nista protiv. To su totalno drugaciji ukusi, pogledi na svet, osecaj za ritam, melodiju, svako ima drugacije receptore... takodje odlicna stvar je bila da vidimo ko sta slusa.
I kakve veze ima ako nakon Clasha ide post Dragane Mirkovic?
A drugo aman ljudi, ako tražite da vas shvate i prihvate jer vam ne smeta šarenolikost, prihvatite da drugima smeta.
Ma tako mi i trebaLast edited by miloolja; 22-12-16, 17:42.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPošto ovde svako svakog vuče za jezik eto i ti mene.. zar nisi bio u konfliktu sa jednim članom u ovoj temi, jer je on postavljao muziku koja ti se nije dopadala i zatrpavo je tvoje postavke, koje su bile po tvom mišljenju kvalitetnije?
Ako jesam, onda sam svakako odreagovao kao da ne kazem sta/ko.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostI kakve veze ima ako nakon Clasha ide post Dragane Mirkovic?
Dragana Mirkovic i Juzni Vetar - Spasi me samoce
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPodseti me, mozda i jesam, nemam pojma.
Ako jesam, onda sam svakako odreagovao kao da ne kazem sta/ko.
Ma bitno da si onako ad hoc pokupio par glasova simpatije, who cares...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View Post
VIPjev album, iz mislim 2003 "Ekipa stigla" ubija...
Evo još jedna njihova, mislim da je bila na kompilaciji "bassiviti mixtape"
VIP - MOJ ŽIVOT
https://www.google.me/url?sa=t&sourc...shgj3t38g5_0rA
"Drugovi me postuju zbog stvari sto sam radio roditelji cene jer sam sranja sva ostavio.... "
*kad čujem ove trenutno aktuelne SHA, JUICE i ostale... Plače mi se
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment