Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Comment
-
Zar ovo nije turbo folk? Ili već kako se zove ovaj krš...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZar ovo nije turbo folk? Ili već kako se zove ovaj krš...
U smislu, pojavila se u grandu ali pokusava da pobegne od narodnjaka. E sada koliko joj uspeva to je druga prica.
Mene neke druge stvari vezuju za ovu pesmu..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Auuu da "pobegne" ahahhaaah dobra fora.... slabo trči očigledno...
More imate temu za narodnjake.. posle Dilana i Metalike..ovo čudo mada je devojka lepa i zgodna, da ne pomisle zli jezici nešto što ne bi trebalo.. . ali to je sve.
Kukuuu šta se danas sluša. Izvini Aleksa, jače od mene.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment