Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Last edited by Sandugp; 30-11-16, 08:53.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sedmi Sin svakako muzicki najbolji, mislim da im je to bio vrhunac. Meni je Somewhere... prvi njihov album te mi je i najdrazi. Ma realno su im svi albumi odlicni, osim X factora, mada je tu moja najomiljenija njihova pesma (Sign of the Cross) i odlcan Judgement of Heaven. Fear of the dark je isto vrhunski album ali mi je izvikan pa mi je malo odbojan ali je tu njihova najbolja pesma Afraid to shoot Stranger.Originally posted by Sandugp View PostBrave New World je odlican, opet meni najdrazi je The Number of the Beast. I Piece of Mind zbog Revelations
A i jos ova dva sto si naveo Seventh Son - pa cak i Virtual, ma ne moze covek da se odluci
Opet kada pogledas pesme sa Sedmog sina - sedmog sina jednostavno nisi u stanju da kazes da nije najbolji
sigpic
Comment
-
Last edited by Sandugp; 30-11-16, 13:10.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Sada tek vidim poslednju recenicu, mislis da im je Afraid najbolja stvar?
A kako ti se cini Aftermath sa X factor-a?
To ne moze da bude lose, meni je odlicna...Last edited by Sandugp; 30-11-16, 12:24.sigpic
Comment
-
Sve se slazem samo ne znam sto si ubacio Wrathchild?
Ja bi tu strpao pre 22 Acacia, Revelations, No Prayer for Dying, pa cak i Children of the Damned....sigpic
Comment
-

Hehehehehsigpic
Comment

Comment