Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by miloolja; 21-10-16, 23:50.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne kazem ja da je ona los muzicar, umetnik - stavise. Nego mi antipaticna
I neke njene pesme su mi uzasno iritantne.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ovo je tema šta slušaš, a ne suprotno... ko te nervira... u tom slučaju dođe mi često Rossoa da bacim kroz prozorsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
A jeste li primetili kako Roso kada god neko podeli bilo koju stvar koja nije narodnjak brze bolje cepne nesto narodno - neretko i vise pesama. Cisto da odrzi balans i mikssigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Čim postavim nešto, eto ga Rosso da me "sakrije" Po ko zna koji put..najveća greška je napravljena kada je tema sa narodnjacimja spojena sa ovom, Bojani bilo dosadno a lepo je Krle-Il Capitano otvorio Kafanu i sećam se da je bila zavidna kolekcija sjajnih hnarodnjaka, onih starih i pravih.
Treba opet otvoriti Kafanu.Last edited by miloolja; 22-10-16, 00:06.sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostKo me spominje ovdje.
Letim kroz prozor znaci.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Otvori sam Rosso slobodno...uvek prvo muškarac ulazi u kafanuLast edited by miloolja; 22-10-16, 00:10.sigpic
Comment
-
Sta hoces da kazes, da Roso ne razume sta znaci figurativno, pa dodajes to kobajagi? Mislis ako slusa narodnjake da je jos pride i zatucan???
Salim se nemoj da se neko naljutiosigpic
Comment
-
Opet izigravaš Maxima Sandu
Rosso otvori sam, uvek prvo muškarac ulazi u kafanu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSve pet. Ti si meni draga, pa makar ja letio kroz prozor.
Otvori temu za nas sto volimo kafanu i kafanske pjesme.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Comment
Comment