Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik Lenšer View PostMeni su oba odlicna, jbg ja ionako vise volim Pola i Blejza od Dikinsona...
Tek sada vidim ovu poruku, nisam ranije da odgovorim. Ta dva albuma sa Blejzom su vrlo underrated, po meni malo neposteno - ima tu vrhunskih pesama. Ali bas vrhunskih.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Krenuo pre neko jutro na posao i prolazim pored Ekonomske skole, ispred sedi klinja navukao kapuljacu na glavu drzi telefon u ruci, povezao sluske i slusa neku ziku. Odjednom raspaljuje: "Aaaaaauuhhhuuuuuuu! I opet bi ko pre! I opet bi ko pre!" Ori se cela ulica.
Ja se prvo trgnuo, pa onda zavratio od smeha. Prva pomisao mi bila: Kakav je ovo Sindza Sandza!? Mali ne jebe zivu silu, ne primecuje ni sta se desava oko njega, zabio glavu pod kapuljacu i peva li peva.
Setim se toga jutros i izguglam, kad ono medjutim:
To sto je mali KRALJ ne menja cinjenicu da je omladina otisla u kuracsigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostKrenuo pre neko jutro na posao i prolazim pored Ekonomske skole, ispred sedi klinja navukao kapuljacu na glavu drzi telefon u ruci, povezao sluske i slusa neku ziku. Odjednom raspaljuje: "Aaaaaauuhhhuuuuuuu! I opet bi ko pre! I opet bi ko pre!" Ori se cela ulica.
Ja se prvo trgnuo, pa onda zavratio od smeha. Prva pomisao mi bila: Kakav je ovo Sindza Sandza!? Mali ne jebe zivu silu, ne primecuje ni sta se desava oko njega, zabio glavu pod kapuljacu i peva li peva.
Setim se toga jutros i izguglam, kad ono medjutim:
To sto je mali KRALJ ne menja cinjenicu da je omladina otisla u kuracsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment