Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Re: Sta trenutno slusate?
NEW SERBIAN & GREEK HIT 2009-Ami G ft. Natali Thanoy Kisa je padala
AmiG-a i lepotica $#^%RTDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
[quote author=Black Mamba 24 link=topic=1894.msg256441#msg256441 date=1298760407]
I ja gotivim Stinga skroz,kontao sam ici na Cleptona i Winwooda,ali su tu bile preskupe karte i samo znate ko je sve bio tu...razni politicari,muzicari,glumci,Dejan Stankovic...ne mogu ja sa njima. $#^%RT
Nije uopste skupo,ali se bojim da to ne bude kao sa RHCP kada su svirali mozda 45 minuta.
[/quote]
Kad je RHCP bio nisu svirali samo oni nego su bili deo nekog festivala ( znam jer je moj stric bio ), ali svejedno migli su malo duze. Za mene bi bilo savrseno kad bi U2 i Muse sa onom njihovom zajednickom 360 turnejom dosli u Srbiju, ali znam da nema sanse da dodjuJUST PUNK
NO NATIONS
NO RELIGION
NO AUTHORITY
And most of all PEACE
Anarchy
Comment
-
[quote author=Lorenzo-fan link=topic=1894.msg256460#msg256460 date=1298761546]
Kad je RHCP bio nisu svirali samo oni nego su bili deo nekog festivala ( znam jer je moj stric bio ), ali svejedno migli su malo duze. Za mene bi bilo savrseno kad bi U2 i Muse sa onom njihovom zajednickom 360 turnejom dosli u Srbiju, ali znam da nema sanse da dodju
[/quote]
Da...jedan od razloga zbog kojeg mrzim U2(clanove) kao osobe.sigpic
Comment
Comment