Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
EKV je vise kao nekakav kult, nacin zivota, ali prerastao sam to. Kantautori su daleko ispred.
Danas izgleda ne mozes biti van nekog benda, a da nisi komercijala. Samo mi nemojte onoj Balasevica pominjati, nema vece prevare.
Neko je pomenuo i Nirvanu. Meni je Pearl Jam mnogo jaci bend, to je ta Sijetl scena. Ali jbg popularnost je na strani Nirvane, razlozi su poznati.sigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ima vremena za tebe Mambaro, mlad si i perspektivan, buducnost je pred tobom....
Sta fali nasem "Panonskom Mornaru" ???
Kada se pogleda tako onda mnogi spadaju u kos kantautora i Stulic i Djordjevic ... Rundek, pa cak i Momcilo sto svira BAM BAM BAM NECU NISTA DA ZNAM. A arsena Dedica da ne pominjem. Miso Kovac, Oliver Dragojevic.
Jeste Dzibo OTAC, ali mora jos da "predje" nekako mi nerealno i prenaglaseno da se kaze da je on najbolji ikada.
Zaboravio sam da napomenem i coveka koji pripada nekom malo drugacijem zanru, ali coveka koga nisam smeo da zaboravim: Toma Zdravkovic.Last edited by Sandugp; 03-04-15, 17:39.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMeni najvise lezi, to je subjektivno misljenje, Rundeka npr. ne gotivim nesto preterano.
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment