Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sta trenutno slusate?
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Sandugp View PostA zar nije
Ovo sto sada radi svakako jeste kvalitetno, ali je opet za mnogo sire narodne mase nego sto je sa Osmim putnikom bilo.
Sada radi sa vrhunskim muzicarima i pravi zaista dobru muziku... koja u isto vreme moze da bude i komercijala ...
Prodao se Dzibo, bolje reci, jos je dodao nekoliko slova na nadimak ... ma sad je u fulu - NABUDZIO SE !
Osmi putnik je klasicni rok bend, razlika je tu.
Olja, iz dana u dan sve kvalitetniju muziku, mada se ponekad uplasim da sam dosao do kraja. Ponekad pomislim da sam dosao do kraja, ali tada zavirim u ovu temu...
Neno Belan slican primer, sa Djavolima (pa i Daleka Obala) mada je Dzibo mnogo, mnogo jaci.Last edited by Black Mamba 24; 02-04-15, 23:17.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostSve to stoji, ali je za mene najbolji, najkonstantiji muzicar na ovim prostorima. Hitovi dovoljno govore, niko nema 30 komada koje bih mogao da nabrojim u svako doba dana ili noci.
Osmi putnik je klasicni rok bend, razlika je tu.
Olja, iz dana u dan sve kvalitetniju muziku, mada se ponekad uplasim da sam dosao do kraja. Ponekad pomislim da sam dosao do kraja, ali tada zavirim u ovu temu...
Neno Belan slican primer, sa Djavolima (pa i Daleka Obala) mada je Dzibo mnogo, mnogo jaci.
Hahahahahahhahahhah čuj došao do kraja... jeh...
Od kako si mi rekao da si se prešaltovao na Džibonija... a i neki oko mene pošašaveli... ajd da mu dam još jednu šansu, rekoh sebi (svojevremeno mi je jedna naša poznata kantautorka pre x godina rekla da ga obožava ) ... i baš sam se trudila, al ne ide Iako ja volim te lake note, sečemo vene, lomimo čaše, ljubavna patnja, gitara, more, ludilo ... al...
Neno je nešto drugo...bar onaj stari.Last edited by miloolja; 02-04-15, 23:25.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNisi do prije neki dan ni znao za Zlatana Stipsica kako treba,a sad mi se tu hvalis stvarno nemas srama dobro kaze Ricpa
Do kraja onoga sto volim Olja, dosadi sve, ne mogu na silu da trazim.Last edited by Black Mamba 24; 02-04-15, 23:32.sigpic
Comment
-
Kako može klasika (pričamo recimo o muzici '80-tih koju si slušao) da dosadi?Last edited by miloolja; 02-04-15, 23:33.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostZnao sam jbt, nisam ga slusao sam , ali sam davno Osmi putnik slusao, pocetak srednje, rok fazon i to. Moras nesto nekako cuti, da li cuo od nekog drugog ili slucajno na radiju, isto je.
Do kraja onoga sto volim Olja, dosadi sve. Ne mogu na silu da trazim.
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKako može klasika (pričamo recimo o muzici '80-tih koju si slušao) da dosadi?
Ako mislis na novi talas kod nas, to mi je mnogo losija muzika od Dzibe i starijeg roka. Ako mislis na britansko/americki rok, tada je poceo propadati, Gunsi ga malo spasili i produzili zivot, ali MTV uskoro potpuno sjebao. Kod njih su 60e i 70e zlatne godine, Cepelini i Klepton (moj favorit).
Originally posted by AK47 View PostLast edited by Black Mamba 24; 02-04-15, 23:40.sigpic
Comment
-
Pa dobro Mamba prvo Gnasi, pa Nirvana ....
Ali sve to sto se prica o novom talasu i kvalitetu u odnosu na Dzibonija sada na primer, je jednostavno neuporedivo. To su tada sve bili klinci koji nista kvalitetnije nisu ni mogli uraditi, i bukvalno su se snalazili pomocu stapa i kanapa. Kada se uzme sve u obzir i ono sto je ispalo od Novog vala i Novog talasa je prekvalitetno u odnosu na to kako je radjeno. Pa evo sta je Dzibo sa Osmim Putnikom radio, u startu sa ove distance izgleda smesno. Ako ces cisto sa muzicke strane. Druga je stvar sto te pesme imaju dusu i sto su mnogi odrastali uz njih pa ih vezu za neki lep period zivota (bezbriznost kao osecanje preovladava) i sto smo mi ovde svi nostalgicni pa mozemo UVEK da se vratimo takvim stvarima. Rado ih se setim i jos radje poslusam.
A SADA Dziboni razvaljuje - NAJREALNIJE. - prodanadusasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment