Imam ja verziju bez reklama, khm khm, pa kome treba... Mogu poslati apk
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam, meni radi. Verovatno jer si iOS
Pa proguglaj malo...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostZna li neko možda zašto na tviteru neće da mi pusti nijedan video duži od 5 sekundi?
Skoro mi je počeo taj problem. Sve ispod 5 sekundi odmah pusti, ali ove iznad 5 samo jednostavno ne reaguje. Pritisnem play, ono nema nikakvu funkciju...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Apdejt? Deinstalacija-ponovna instalacija?
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Jesi li ovaj najnoviji apdejt? On je sranje, ali možda ti proradi bar videosigpic
Comment
-
Ta bar traka sa ikonicama dole je jedno i nervira me opasno, ali to kao manje-vise, stvar navike...i kad god udjem i izadjem iz DM svaki put izbaci mi prozor: Ne mozes preuzeti poruke u ovom trenutku. Pokusaj ponovo kasnije 🤨🤨 Suludooo, bag neki
ttsigpic
Comment
-
Vrv ti nije poslednji update.
A vi u stvari nemate pojma oko softvera, hardvera, app...duvate se samo ponekad ovde, jel da?
ZASTO IMAM OVAKVE LINKOVE NA TT, OVDE NA FORUMU, KOJE NARAVNO NE MOGU DA OTVORIM?
Bila sam na dekkardovom PPPu i tamo sve cita kako bog zapoveda.
Kakav smor...[emoji17]
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostVrv ti nije poslednji update.
A vi u stvari nemate pojma oko softvera, hardvera, app...duvate se samo ponekad ovde, jel da?
ZASTO IMAM OVAKVE LINKOVE NA TT, OVDE NA FORUMU, KOJE NARAVNO NE MOGU DA OTVORIM?
Bila sam na dekkardovom PPPu i tamo sve cita kako bog zapoveda.
Kakav smor...[emoji17]
tt
Comment
Comment