Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo RN4X, samo MI master race
Lei Jun, CEO kompanije Xiaomi, je proslavio veoma bitno dostignuće - kineska kompanija je isporučila preko 10 miliona telefona tokom septembra. Ovo je prvi put da je Xiaomi isporučio toliko primeraka telefona tokom samo jednom meseca.Jedan od deset isporučenih telefona je prodat tokom pomame u Indiji, koja je trajala dva dana, a ovu prodaju je predvodio popularni Redmi Note 4. Flipkart i Amazon su tada ostvarili ogomnu prodaju.Navedeni rezultati pokazuju da se Xiaomi vraća na staze uspeha. Kompanija je tokom 2015. godine isporučila 70 miliona telefona, ali je tokom prošle godine imala pad na 58 miliona isporučenih modela. Biće zanimljivo videti kakvi će biti ukupni rezultati za 2017. godinu.sigpic
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMalo i iz audiofilskog ugla, 90% kaseta koje sam uzimao su bile ili TDK SA/SA-X ili Maxell XLII/XLII-S"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
A kad juris onako amaterski da snimis pesmu sa radija, pa oni namerno puste reklame i uniste ti snimakhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostKaki bre Pentiumi, 486, flopi i pokretanje iz DOSa. Kucas win.exe i letis. Cd rom nije postojao na toj azdaji, pa se kupovala Aiwa muzika. Rock" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
pa te izbaci iz igrice jer mu je tako doslo, a koliko dzojstika smo unistili ni sama ne znam pa ih onda otvarali, da bi ih popravili
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postpa te izbaci iz igrice jer mu je tako doslo, a koliko dzojstika smo unistili ni sama ne znam pa ih onda otvarali, da bi ih popravili
a sto se dzojstika tice
Kempston QuickShit II
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
jaooo to je taj dzojstik
ukljucis turbo i ono samo rokahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Carcosa View PostSamo Terminator i Nintendo NES i legendarni "Darkman"
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View Postcccc, dete
"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
Comment