Da li od toliko komentatora ovaj smrdljivi RTS izabere ovog pajsera da komentariše , čim sam mu čuo glas i njegov uvod kao da objašnjava dečiju pesmu ceo stomak mi se izvrnuo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
E moj Arturo,ako ne dobijes crveni nisi nista uradio.Ubise nas ljudi,odbrana uzas,vezni red ne na gde je...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostTurčin lopuža
Mnogo bolja Barsa, sto me najvise iznenadilo bez padanja i simuliranja, barem ne kao kad igraju protiv Reala. Fin mec, mada bi mogao biti mnogo bolji kad bi izasao duh zvani Pirlo. Covek se ne vidi, baci po koju loptu najblizem igracu i to je to. U odbrani kao da ga nema. On ce biti jedan od glavnih razloga ako izgubimo. Pereyra mora da udje, da unese jos vise energije.
Comment
-
Bio faul nad Pogbom,to bi onda bio zicer za Pirla.Mnogo losa igra u veznom redu,odbrana se konsolidovala do nekle,napad sasvim solidan,Markizio i Morata uz Djidjija jedini pokazali nesto dobro u ovom poluvremenu.Idemo momci moze se izvuci nereseno ovde.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment