Treba da prodje Real da ne bi gledali dosadno finale
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poceo Strajinic vec sa svojim pehovima : ''Gospodine Rajevac koliko Juventusu fali Modric,koliko je on bitan za njih? ''Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bejl igra, odlicno. Aj pomozi Boze, odoh da gledam kao covek.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja se plasim samo da Bonuci i Djordjo ne kiksaju i ne naprave neki crveni karton...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Al će golovi da padaju večeras. Nadam se da će Juve proći, kao i 95% Evrope, ali prije svega želim što bolju utakmicu, da zatvorimo polufinala kako treba.
Spoiler
http://www.henno.info/
Ekstra streamovi, krajnje pouzdan izvor. U donjem desnom uglu imate u opadajuećm meniju još 5-6 streamova, pa nađite koji radi najbolje.
Comment
-
4 puta sam gledao Juve na TV-u tj na RTS-u u LS,2 poraza i 2 neresena rezultata,moze li se protiv tradicije?Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostLjubi te brat, ako navijaš za nekog onda definitivno nisi neutralan
Comment
Comment