Princara,te trofeje koje je osvojio sa Bayernom je Jupp zaradio,ili nije?Kaka je propao prije dolaska Mourinha,opasan pad u karijeri je dozivio vec ranije...kup takmicenje je vrlo bitno vidio sam po placnim facama igraca Bayerna kad su ispali.Pa koga Mou kopira molim te kad vec to pitas?Lik je svaku ekipu u koju je dosao prvo izmislio pa s njom igrao.Pa sta da kazem za Inter i tu sezonu!?Kad Pep dodje u polovicnu ekipu i napravi je kao istinski najveci trener na svijetu ja cu priznati da sam pogrijesio.Za posao u Barceloni svaka cast kapa dole,sesir dole sto bi rekao Milovan Jovanovic,ali Bayern nista...-1
Sandu,ja Pepa uopste ne mrzim cak imam ogroman respekt prema njemu i cijenim njegove inovacije,ljubav prema fudbalu i zelju da nesto napravi.S tim da se ne libim da reagujem ovako kad dodje momenat za to jer znam koliko ljudi jedva cekaju da pljunu Josea
AA,koliko je poraza imao Jupp u toj uzasnoj sezoni u kojoj je sa Bayernom osvojio sve?Moj ocajan sarkazam ti kaze da je najbolja sezona u istoriji Bayerna ta Juppova,pogledaj koliko je poraza imao u ligi,a koliko Pep?Cuj ako je Juppov Bayern masina sta je Pepov,pa nista covjece ekipa koja prima 8 od Reala i Barcelone eto sta
Sandu,ja Pepa uopste ne mrzim cak imam ogroman respekt prema njemu i cijenim njegove inovacije,ljubav prema fudbalu i zelju da nesto napravi.S tim da se ne libim da reagujem ovako kad dodje momenat za to jer znam koliko ljudi jedva cekaju da pljunu Josea
AA,koliko je poraza imao Jupp u toj uzasnoj sezoni u kojoj je sa Bayernom osvojio sve?Moj ocajan sarkazam ti kaze da je najbolja sezona u istoriji Bayerna ta Juppova,pogledaj koliko je poraza imao u ligi,a koliko Pep?Cuj ako je Juppov Bayern masina sta je Pepov,pa nista covjece ekipa koja prima 8 od Reala i Barcelone eto sta
Comment