Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Bogi View PostNeprijatno neprimetan veceras.
Nije mi ovaj Atletico kao onaj lani da kazem zajeban,Costa je mnogo bolji od Mandzukica igrac to se ne moze mjeriti.Ne moze Mandzo u napadu nista da napravi van kaznenog,a Costa je tu radio ogroman posaoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Monaco je imao svoje sanse, ali cim je Juve dao gol (zasluzen penal, mnogo glup potez Carvalha), prestala je svaka inicijativa Italijana, i to je smrt za ekipu kao sto je Monaco, jer je stil Jardima takav da se zasniva pre svega na kompaktnoj odbrani, sa blazim i nekonstantnim presingom, i iskljucivo brzim napadima bez preteranog gusenja lopte, gde se i obicno preko Kondogbie koji ima visok procenat oduzetih lopti negde na sredini svoje protivnicke polovine, te ima dugacak i brz korak i ume svojim trkom da razbije prvu liniju odbrane i napravi visak ili preko napadacke trojke, prave svoje sanse. Ili prekidi.
Oni ne umeju kada imaju posed, da stvaraju sanse, i to je generalno problem cele sezone. Kod kuce igraju ocajno, jer se od domacina ocekuje da poseduje neki vid inicijative, dok su u gostima najbolja ekipa lige. Tako da je Juve manje vise resio ovaj dvomec, da su Knezevi dali gol, mozda bi imali sansu, ovako vrlo niski procenti.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Mogao je sudija svirati faul na samoj liniji 16m, teska situacija za sudiju da proceni je li bilo unutra. Ali i Carvalho je bio zadnji igrac, mogao je ladno da popije crveni.
Ja sam gledao Atletiko vs Real, jbg drustvo bila za tu tekmu. Je li moguce da se Ronaldo a i Bale onako izgubi u ovim tvrdim i takticki zahtevnim utakmicama.Last edited by Prototype; 15-04-15, 00:10.
Comment
-
Kako komentarisete sudenje Mazica sinoc po meni odlicno podelio kartone gde je trebalo - veliki je to pritisak bio za sudenje..
Evo izjave igraca Atletika Suareza ,ako je od reci do reci ovako rekao trebalo bi ga na rasizam ili sta vec kazniti :
"Uz dužno poštovanje, ne možete da stavite Srbina da sudi ovakav meč. Iako se tvrdi da je jedan od najboljih arbitara, ovo je bilo jako loše deljenje pravde. Mislim da nije mogao da se nosi sa pritiskom ovakvog meča, a to sigurno nije opravdanje", rekao je Suarez.
Suarez je, verovatno, nervozan pošto mu je Mažić udelio žuti karton koji ga sprečava da igra u revanšu četvrtfinala na "Santijago Bernabeu".
Comment
-
Suareza bi trebalo kazniti. Još kako mu se sve ovo ponavlja jedno 2 godine suspenzije.
Da smo ozbiljna država reagovali bi.
A lično mislim da bi mu trebalo polomiti obe noge bejzbol palicom pa neka posle priča šta hoće jer je napao srpski narod u celini.
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostKako komentarisete sudenje Mazica sinoc po meni odlicno podelio kartone gde je trebalo - veliki je to pritisak bio za sudenje..
Meni jedino nije jasno, kad je rekao "Srbina", jel mislio na sve Srbe ili izricito na Mazica. U svakom slucaju debilan komentar i definitivno nije na mestu...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Princara View PostPa ovo nije rasizam nego diskriminacija po nacionalnoj osnovi.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment