Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016 - kvalifikacije i predtema
Collapse
X
-
E vjeruj mi da ne znam, znam da dvojica Silva idu, jedan je Rafa, a drugi da li je Adrien ili Bernardo nisam upratio
Comment
-
Eh, koga bi izbacio da ubacis Bernarda ?
SpoilerSamo nemoj reci Quaresmu
Comment
-
Originally posted by Dale View PostEh, koga bi izbacio da ubacis Bernarda ?
SpoilerSamo nemoj reci Quaresmu
Necu da se ogresim o bilo kog, dosta ovih mladjih nisam gledao pa ne mogu da sudim, ali sam Bernarda sigurno ocekivao u timu"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Vilšir iz mog ugla ne smeta...
Kad gledam tu repku za koju me inače totalno zabole mislim da je najbolje da igraju sa dva napadača,iza neki dijamant,kako je u nekom trenutku i sam Roj rekao,krila i nemaju neka
Kad je već to slučaj onda bi mi bilo logično da pozove Drinkvotera upravo zbog 4-4-2
On apsolutno nema nikakvu korist od Rašforda,samo ga vodi da sedi na tribine,kad će taj da mu igra pored Vardija,Kejna,Staridza pa i Runija
Ja već vidim kako će on da krene sa 4-3-3 i da sa tim neće da se proslavi,onda će u sred prvenstva tražiti formaciju"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostVilšir iz mog ugla ne smeta...
Kad gledam tu repku za koju me inače totalno zabole mislim da je najbolje da igraju sa dva napadača,iza neki dijamant,kako je u nekom trenutku i sam Roj rekao,krila i nemaju neka
Kad je već to slučaj onda bi mi bilo logično da pozove Drinkvotera upravo zbog 4-4-2
On apsolutno nema nikakvu korist od Rašforda,samo ga vodi da sedi na tribine,kad će taj da mu igra pored Vardija,Kejna,Staridza pa i Runija
Ja već vidim kako će on da krene sa 4-3-3 i da sa tim neće da se proslavi,onda će u sred prvenstva tražiti formaciju
Comment
-
Džaba Saburo ceo svet to vidi i zna osim pijanca na klupi. Henderson i Vilsir nisu smeli da budu pozvani i to je to . Kao da je pozvan Jones umesto Smolinga. Glupost ali sta je tu je.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Comment