Originally posted by Heartbreak
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIBA Basketball World Cup - Live thread
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Pa nema nesto bolje od to da gledas kako Spanci gube na domacem terenu. Jedna od najgorih sportskih nacija sto se tice ekipnih sportova, narocito u fudbalu i kosarci.
Boris Diao doktor kosarke, MAESTRO!!!
Gober ubio dusu u bracu Gasola i Ibaku...
Cestitke i za vas braco, na ubedljivoj pobjedi protiv Brazila. Naravno, navijam za vas do kraja turnira, ali ispunilo mi se srce sto su Spanci ispali danas.OVAKO
Comment
-
Pa tako je bre,Francuzi macke bez Azince,Noe,Parkera,De Kolo-a pa sabili su Spance,ovoga puta gospodo placljivci nije bilo pomoci sudija,trpaj breeee....
Sad ako ne odemo u finale ko zna kad cemo.Idemo momci jedva cekam petak.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Noc kada je pobedila kosarka
Cestitke Francuzima sto su pokazali sta je kosarka,i pobedili prepotentne domacine, koji su funkcionisali jedino uz pomoc"sudija"
Njihovo "glumatanje", i nekorektnost necemo vise gledati-od sada samo "praznik kosarke"
SpoilerPosle fudbala ode i kosarka u kanal-nije lako biti Spanac* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jovan View PostNoc kada je pobedila kosarka
Cestitke Francuzima sto su pokazali sta je kosarka,i pobedili prepotentne domacine, koji su funkcionisali jedino uz pomoc"sudija"
Njihovo "glumatanje", i nekorektnost necemo vise gledati-od sada samo "praznik kosarke"
SpoilerPosle fudbala ode i kosarka u kanal-nije lako biti Spanacsigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostPa nema nesto bolje od to da gledas kako Spanci gube na domacem terenu. Jedna od najgorih sportskih nacija sto se tice ekipnih sportova, narocito u fudbalu i kosarci.
Boris Diao doktor kosarke, MAESTRO!!!
Gober ubio dusu u bracu Gasola i Ibaku...
Cestitke i za vas braco, na ubedljivoj pobjedi protiv Brazila. Naravno, navijam za vas do kraja turnira, ali ispunilo mi se srce sto su Spanci ispali danas., jas toa go ocekuvam od tebe-nemoj da razmisluvam za kogo ke navivas
Ako Rafa procita sto si napisal za spancite-znaes kolku on posebno go saka fudbalot- si na....bal
Zatoa vnimavaj sto pisuvas i bez glas da ostanes navivajki za srpskite kosarkari , za site nasi sportovi a bi trebal i za NolesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kakvo ružno polufinale...
Jedva po 35% iz igre ...pihhhh....Last edited by miloolja; 11-09-14, 20:54.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment