Hahah, vec je pao avatar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMnogo manje bagova. Osmica meni najbolja, brzo startuje sistem. Otkad imam osmicu poceo sam i gasiti ponekad racunar.
Linux ako se startuje preko virtualboxa mnogo je sporiji naravno nego inace. Nije lose imati kao drugi sistem, ali obicnim korisnicima racunara skroz je bespotrebno da eksperimentisu, windows majka.
Што се тиче 8 тешко смеће - радим на послу са истом и сачувај боже... Није чудо што га хoће замијенити 9 http://www.techradar.com/news/softwa...umours-1029245винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!
Comment
-
Koliko je njima potrebno da se naviknu na Ubuntu, niko se ne upusta u to.
Koristio sam ga pola godine, mrzelo me windows novi da instaliram i na kraju sam morao. Mnogi softveri su nedostupni jos uvek, Adobe na primer. Svakako da postoje adekvatne zamene u nekoj meri ali kad se naviknes na nesto...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostRDR je za dvije klase iznad GTA sto se mene tice, kakvo savrsenstvo, kakva prica. Mora se odigrati nedje ponovo, ali da idu sve drugacije odluke, da Marston bude bedes iako je i ovako bio.
Comment
-
E nista onda, ja sam na RGH i mucim se evo vec 3 dana da ga namestim, ali nece nikako. A sto je najgore, ja sam ga imao instaliranog na flesu, i ne znam ni sam zasto sam ga formatirao. I jos je fora sto mi ga je prvi put burazer nastimao, a on je sada zapalio za Ameriku i naravno ne seca se kako je isla procedurasigpic
Comment
-
Dajte neki dobar patch za FM14, naravno funkcionalan. Da ne moram skidati crack fix i ostale gluposti.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment