Je l' probao neko AC Black Flag? Kakve su impresije?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A šta misliš ko inače pravi te krakove ? To što ti nadješ RELOADED verziju ne znači da 100% dolazi sa ispravnim krakom. Veliki broj puta se dešavalo da i RELOADED i SKIDROW izbace svoju verziju koja nije najsrećnija pa da izbacuju kasnije zasebno ispravljen krak Ne gori tlo pod nogama. Neka bude finalno, sve gotovo ispeglano, pa skini ko čovek i uživaj, bez da se cimaš da li će ti na nekoj misiji pući igra ili nećeš moći da odradiš snimanje. Do tad, Batman Origins svaka preporuka za dobru zabavu i za ubijanje vremenaOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ако се не варам, мислим да на овом креку раде ти Кинези што су радили и FM (3DM Team). Сигурно ће поправити крек ових дана.
Успели су барем да ураде Менаџера, док је Reloaded избацио тек онда кад су Кинези избацили прави крек.
Кад видите да је поставио extremezone, HeroMaster или Mr.Stifmeister то онда ради 100%.
Comment
-
Originally posted by DelBoy View PostJe l' probao neko AC Black Flag? Kakve su impresije?
Ima bas dosta inovacija, tipa apgrejdovanje ovog lika i broda, mapa je ogromna, veliki je broj side misija i ostalih stvari... Da bi ne presli 100% treba oko 60 sati minimum. Samo za glavne misije potrebno je oko 20 sati. Sve je to super naravno, ali ja jedva imam vremena i da je upalim a ne nesto drugoLast edited by Drunken Whaler; 14-11-13, 22:08.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostIgram ga ja na xbox-u, odlican je (za razliku od trojke koja je bila dno dna)
Ima bas dosta inovacija, tipa apgrejdovanje ovog lika i broda, mapa je ogromna, veliki je broj side misija i ostalih stvari... Da bi ne presli 100% treba oko 60 sati minimum. Samo za glavne misije potrebno je oko 20 sati. Sve je to super naravno, ali ja jedva imam vremena i da je upalim a ne nesto drugosigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
dodjite u najbolju ligu na balkanu .. http://www.balkansimracing.com/forum/
broj 1 po rejtingu.. ima i tv prenos .. 9 sponzora velikih ... preko 100 vozaca prijavljenih za sezonu .. po trci 30+ vozaca .. cak i novine pisu o nama 2 sampionata kruzni ( wtcc ) i brdski ( fiat 500 abarth )
http://www.brzkrug.com/balkanautomot...-od-trke-u-kui
https://www.facebook.com/media/set/?...2241113&type=3
inace ja sam osnivac i vlasnikLast edited by Iceman; 30-01-14, 14:05.
Comment
-
Planiram uzeti Sony Xperiu Z, da li iko ima iskustva sa ovim telefonom?Zanima me jos jel ima nekih problema koji se cesto desavaju?"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
imam ja xperiu Z vec pola godine .. kupuj slobodno ;)
Comment
-
Ja planiram da uzmem Z1 compact, eventualno Z1 ali mislim da ce on biti preglomazan...
Kada sam vec ovde da pohvalim Naughty Dog na genijalnom The Last Of Us, kao i DLC koji je izasao pre nedelju dana Left Behind... Jedna od onih igara gde ti je prosto zao sto ima kraj. Vec sada legendarna igra i jedna od najboljih koje sam igrao... Stoji rame uz rame sa Metal Gear Solid-om.
Comment
Comment