Ja koristim pravo da ti kažem Aviru koju možeš da skineš sa njihovog sajta. Ne baguje, ne uzima memoriju, merak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by chofy88 View PostTek sam podigao novi sistem, i treba mi antivirus, pa neko ko se razume ako moze da mi preporuci neki solidan koji mogu da skinem sa neta (za dzabe naravno)...
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostTek sam podigao novi sistem, i treba mi antivirus, pa neko ko se razume ako moze da mi preporuci neki solidan koji mogu da skinem sa neta (za dzabe naravno)...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nista Colke, ti plati i uzmi sebi Kaspersky ili Bitdefender..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostKoji ce mi djavo? Valjda nema zaraza na ovom forumu
Ma uzmes onaj koji ti najmanje smeta i radi sve sam. Avast po meri, mada je u pricnipu svejedno. A, ako ti se ne svidja promenis i to je to. Meni Avast najduze stoji, nema virusa, tako da je sve ok za sada.sigpic
Comment
-
-
-
Ma da mi je jedna konzola sad od ove next-gen, jebo bi ti što bi kupovao novi komp. Ovaj bi završavao poslove online gledanja utakmica, youtube, rad u office-u i ćao.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostTek sam podigao novi sistem, i treba mi antivirus, pa neko ko se razume ako moze da mi preporuci neki solidan koji mogu da skinem sa neta (za dzabe naravno)...,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostJavi se ako hoces da ti objasnim par stvari marked
p.s. malo objašnjavam neke stvari
Spoiler[img][/img],,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
Comment