Taman uzmem kevi za osmi mart.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Gejmeri, javite se.
Pre godinu dana video sam kod jednog momka igricu, fazon Sim City, ali se igra online. Da li mozda neko zna o kojoj se radi, nema ih mnogo sigurno ?
I ako ne zna da li zna neku takvu igricu, izgradnja gradova (a da nije Sim City), ne mora biti online ?
Kakva je Cities XL ?sigpic
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostGejmeri, javite se.
Pre godinu dana video sam kod jednog momka igricu, fazon Sim City, ali se igra online. Da li mozda neko zna o kojoj se radi, nema ih mnogo sigurno ?
I ako ne zna da li zna neku takvu igricu, izgradnja gradova (a da nije Sim City), ne mora biti online ?
Kakva je Cities XL ?
Znam ja za Tropico. Dobar je, samo smori relativno brzo. Nemas toliko toga da radis.
Cities XL je do jaja, samo je problem sto zapucava mnogo, i to ne samo meni, nego svima. Posle nekih 30-45 minuta moras izlaziti iz sejva, pa ponovo ulaziti, za sta ti treba oko pola minute.
Ma SimCity 4 keva, jedna od najjacih svih vremena, instaliras Rush Hour ekspanziju i Bog da te vidi.sigpic
Comment
-
Nije ta online igra toliko popularna, igraju je uglavnom "IT frikovi " , taj kod koga sam video radi u IBM-u, pa je tu i saznao za nju , online je 100%. Secam se da je bas dobio dozvolu za podizanje aerodroma kad sam bio tu.
Nije mi Tropico interesantan, taj tip igre, hocu metropole, ne nekakve plaze, Budve, itd...
Sta se dobija sa Rush Hour ekspanzijom ?sigpic
Comment
Comment