meni se jednom to desilo, ali ja samo restartovao komp i sve bilo u redu. Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju virus
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMeni se desavalo to za kucanje, cas pise cas nece, i uvek je problem bio virus.Originally posted by ivan piper View Postmeni se jednom to desilo, ali ja samo restartovao komp i sve bilo u redu. Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju virusIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostKoji windows imas? Upload cu ti dobar antivirus, sa sve sifrom. Radi kao original, stalno se updateuje i na kraju krajeva meni odlicno sluzi. I da, pored windowsa reci mi da li ti je 32-bitni ili 64-bitni.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostKoji windows imas? Upload cu ti dobar antivirus, sa sve sifrom. Radi kao original, stalno se updateuje i na kraju krajeva meni odlicno sluzi. I da, pored windowsa reci mi da li ti je 32-bitni ili 64-bitni.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostJa preporucujem AVG ;)
Nod32 stavite, a rokajte kljuceve koje imate na svakom cosku na netu. Meni trenutna licenca istice 2017. godine...
"Prskaj", ukoliko Vas interesuje koji podatak vise, mogu Vam poslati pm.
Hvala lepo.!.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostJa preporocujem da mjesto AVG-a stavi ciglu na kucistu. Ako bude neki manji zemljotres, da sprijeci prevrcanje...
Nod32 stavite, a rokajte kljuceve koje imate na svakom cosku na netu. Meni trenutna licenca istice 2017. godine...
"Prskaj", ukoliko Vas interesuje koji podatak vise, mogu Vam poslati pm.
Hvala lepo.!.
.!.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostOk. Postujem Vase misljenje. Necu ulaziti u to da li je ispravno, ili ne.
Hvala lepo.!.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostJa preporocujem da mjesto AVG-a stavi ciglu na kucistu. Ako bude neki manji zemljotres, da sprijeci prevrcanje...
Hvala lepo.!.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
http://www.2shared.com/file/3u4mAvBw...SmartSecu.html
Otpakuj i instaliraj.
http://www.2shared.com/file/e037tfNu...nal-Setup.html
Posle instalacije, ovo instaliras i to ti sluzi da ti nadje sifru da bude original.
Comment
-
Izgleda da su sklonili sa linka. Pretpostavljam da je u pitanju ESET Smart Security Center (Nod32). Ne znam da li posao zavrsilo instaliranje trial verzije, pa onda drugog dijela, za trazenje kljuceva... Inace, nije losa fora. Mada sam ja radiji da sam udjem na par sajtova, pokupim un i pass, i ukucam. Mada ako je ova stvar uspjesna i ako stalno apdejtuje, kad oni blacklistuju, onda super.
Hvala lepo.!.
Comment
Comment