Fino izgleda taj Xiaomi, ali ne vidim neku prakticnu primenu toga, osim sto, eto, mozes totalno da se resis prednje kamere. Vise je zanimljiv kao koncept. Fold bar ima neku prakticnu primenu jer dobijas veci ekran.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sa kineskim telefonima je najkompaktibilnija ruska app, telegram.
Telegram.jpg
ovaj post je sponzorisan od strane KGBa, dalje zloupotrebe se neće tolerisatiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by ognjen View PostIma li neko od vas problem sa Viber-om? Cesto mi se desi da kada otvorim Viber ne mogu da otvorim chat, kao da "zaledi" aplikacija, moram skrolovati i tek onda moze da se otvori bilo koji chat.
Telefon je Xiaomi Redmi Note 5.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by ognjen View PostIma li neko od vas problem sa Viber-om? Cesto mi se desi da kada otvorim Viber ne mogu da otvorim chat, kao da "zaledi" aplikacija, moram skrolovati i tek onda moze da se otvori bilo koji chat.
Telefon je Xiaomi Redmi Note 5.
Comment
-
Pozdrav, planiram da kupim Dell monitor, da li neko ima iskustvo sa tim brendom? ili ako imate preporuku za monitor u slicnom cenovnom ranku od 150 do 200 evra. Hvala unapred https://www.pametno.rs/monitori/dell...-16-9-17454011Last edited by zokuli; 01-11-19, 12:09.
Comment
-
Originally posted by zokuli View PostPozdrav, planiram da kupim Dell monitor, da li neko ima iskustvo sa tim brendom? ili ako imate preporuku za monitor u slicnom cenovnom ranku od 150 do 200 evra. Hvala unapred https://www.pametno.rs/monitori/dell...-16-9-17454011
I ja uzimam monitor ovih dana, i ovo je najbolja opcija na koju sam naleteo u slicnom cenovnom rangu. S tim sto meni ne treba za gaming, pa nisam obracao paznju na te karakteristike, vise na contrast, brightness i boje. IPS naravno.Last edited by bici; 02-11-19, 09:43.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostSa kineskim telefonima je najkompaktibilnija ruska app, telegram.
[ATTACH=CONFIG]16836[/ATTACH]
ovaj post je sponzorisan od strane KGBa, dalje zloupotrebe se neće tolerisati
I ako imaš kontakt pozdravi malog Ajnštajna. Čovek mi pre 2 god preporučio Russella Brunsona DotCom secrets, sudbina me navela opet na Russella i njegov ClickFunnels.
Ako iko radi one product store na shopify, neka ne gubi novac bezveze i neka se odmah prešalta na clickfunnels.
Info product, e-commerce, MLM, affiliate, b2b, bilo šta, a treba mu funnel, pravac na clickfunnels.
Čovek je živa legenda, njegove dve knjige vrede više nego sve gluposti koje sam pročitao za života.
Ako neko ima ideju, želju da radi nešto svoje online, samo pratiti ovog tipa. On i Stephen Larsen hodajuće legende i carevi univerzuma.
Comment
Comment