Huawei P30 Pro ima kameru koju Šomi... pa realno neće imati nikada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kvalitet kamere u uslovima loše vidljivosti odnosno noćnim uslovima se pokazuje. A tu Šomi fula big time otkako postoji i ne uspeva da reši taj problem, koji btw, nije jedini. Mada, mora se priznati da imaju originalni marketinški pristup gde su uspeli da prevare gomilu ljudi da za malo para dobijaju sve. Ne dobijaju, i konstantno kaskaju u primeni novih tehnologija, ali očigledno ima dosta ljudi kojima to ne smeta, kao recimo Renoov motor starije generacije u Dačija vozilima. To je low end tržište namenjeno upravo za nas, za istočnu Evropu i Indiju.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Mogu da se složim sa tim, ne znači mi toliko telefon, odnosno meni je najvažniji kod odabira telefona audio ugođaj, ali kapiram da je jako mala ta ciljna grupa, tu isto ima zanimljivih Kineza (Asus ZenFone 5z), Samsung Galaxy S9/S10, HTC U11 Plus, LG V20/30, iPhone X... Ali, svakog zanima nešto drugo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMogu da se složim sa tim, ne znači mi toliko telefon, odnosno meni je najvažniji kod odabira telefona audio ugođaj, ali kapiram da je jako mala ta ciljna grupa, tu isto ima zanimljivih Kineza (Asus ZenFone 5z), Samsung Galaxy S9/S10, HTC U11 Plus, LG V20/30, iPhone X... Ali, svakog zanima nešto drugo.
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostDa se nadjemo da poslusas muziku, promenices mišljenje“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostSvi na 845 snap-u koriste isti audio chip. Naravno ti to ne znaš.
A za stereo zvučnike. Jbg nisam ljakse da puštam Stoju u busu, slušam muziku na slusalicama.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostŠta mislite o Iphone XR? Da li je dobar i bolja investicija od XS?
Ne vidim zašto bi tolika razlika u ceni bila opravdana. Okej ekran nije isti plus nema dual kameru, ali meni to lično ne smeta. A da za to plaćam dodatnih 200-300 evra mi ne pada na pamet.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
Comment