Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljubav moja velika
Štrumfovi, Knjiga o džungli i naravno Mario top tri od svih... i dalje radi
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 03-10-17, 21:07.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mi smo imali sega megu i terminatora. A prvu konzolu nam je ujak donio sa broda (vijerovatno u Kinu kupio) to je bilo neđe 1991ili 1992godine, nije ih tada bilo puno ovamo.
Tenkovi su bili majka
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Nisam neki ekspert za kompjutere pa me interesuje nesto. Pri kupovini laptopa dobio sam word, istekao mi je nakon godinu dana i prakticno je beskoristan sad, mogu samo da procitam neki dokument, da pisem ne mogu. Interesuje me da li ima negde da se skine na internetu (nisam nasao do sada) ili iskljucivo mora da se kupi original ?
Comment
-
Meni je tetris bio omiljen...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostNisam neki ekspert za kompjutere pa me interesuje nesto. Pri kupovini laptopa dobio sam word, istekao mi je nakon godinu dana i prakticno je beskoristan sad, mogu samo da procitam neki dokument, da pisem ne mogu. Interesuje me da li ima negde da se skine na internetu (nisam nasao do sada) ili iskljucivo mora da se kupi original ?
Comment
-
Treba mi pomoć! ( opet ) Dakle, imam laptop koji bi prodao i hoću gaming računar na duže staze. Fora je što od sredstava nemam mnogo osim tog laptopa. Možda nekih 100 eura max da mogu dodati. Zanima me optimalna konfiguracija i koliko za laptop mogu dobiti. Preferiram intel i nvidia.
Laptop konfiguracija:
HP envy
procesor i7 5500U
grafa GTX 850 4 gb
12 gb ddr 3 rama
2 terabajta hdd
120 gb ssd
15" fullhdLast edited by Ves; 06-10-17, 14:25." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostMi smo imali sega megu i terminatora. A prvu konzolu nam je ujak donio sa broda (vijerovatno u Kinu kupio) to je bilo neđe 1991ili 1992godine, nije ih tada bilo puno ovamo.
Tenkovi su bili majka
Comment
Comment