Ne znam, ne svidja mi se nesto X pretjerano. Vidjet cu jos, da li mi se isplati puknut 300 dolara vise.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mene 3310 i dalje sjajno sluzi. Mozes i glavu nekom da olupas, a da ne brines da ce se sjebati telefon.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Udji u Google play i pokazi mi Google play services da ti je instaliran Screenshot.
Kvalkom kasni samo 3 godine, eto kakav napredak http://androidmarvel.com/2017/09/11/...s-geekbench-4/
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPostoji li neki net da se uzme a da ne mora ugovor na godinu dana? Ne mogu da uzmem na godinu dana jer ću biti 6-7 meseci u stanu, a ne mogu više ugovore i da plaćam a ne koristim.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPostoji??? Dje??? Da nije settings, auto update apps, do not auto update? Mozda onda i dalje updatuje google apps? Treba to provjeriti
Originally posted by Ser Deni ® View PostUdji u Google play i pokazi mi Google play services da ti je instaliran Screenshot.Last edited by Lion; 13-09-17, 17:00.
Comment
-
-
Originally posted by Princoni View PostBas tako
Nemam to instalirano
Tako da kad vidis nekad da ti baterija kratko traje, videces da su servisi medju glavnim potrosacima, tako da ces znati da ti google satire bateriju
Kad otvoris app drawer, naci ces google settings, to su servisi, samo ih nemas u Google Play-u
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostApple-ovi air pods su najjace slusalice koje su izumljene.
Znaci ja sam prvi rondao sto su ukinuli, al kad sam probao air pods, nerealno.sigpic
Comment
Comment