Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Princoni View PostMene je soni ubio sa bagovima, od tada samo samsung . Iphone 7 ne bi uzeo i da sam mogao po istoj ceni. Ekran mu je samo 4,8 inca, baterija duplo slabija, nema slot za memorijsku, nema multitasking, a i u izgledu ga razbija s7 edge, uz sve to iphone skuplji za stotinak i kusur e.
Sto se tice ovih jeftinih Kineza, to je kao i sve kada se kupuje kod Kineza. Odokativno izgleda identicno, u principu majica je majica, ALI nije bas sve tako kao sto na prvi pogled izgleda
Tako se uporedjuje
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
-
Zapravo sam ih sklanjam, ali moze desetak pjeske i da imam preko 600 mb slobodno, ne koristim tu opciju nikad, niti cu. Ustvari sad cu da je koristim samo da bih ss aktivirao, otvara mi odma app i sve mi je rasporedjeno po koriscenju i na dohvat ruke, nema potrebe da mi stoje u pozadini.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAki taj Ajfon bolje da promijeni ime u Samsung, posto im sve proizvode, fali jos samo ime da im stave na pozadinu
I Porsche se pravi u razlicitim fabrikama, al gori autosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Победа View PostSony xperia Z5, прошло годину и 7 месеци и даље одлично ради. Који си ти имао?
Comment
-
-
Prije sam dosta cesto mijenjao telefone... Prodavao, kupovao polovne... Sad sam bas dugo na Samsungu. U zadnje vrijeme ozbiljno razmisljam da predjem na Iphone. Ne zato sto nism zadovoljan Samsungom, nego eto da malo da promijenim.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Comment
-
Gledam sad ove Iphone....
IP 5 "4" ne dolazi u obzir. U startu otpada.
IP 6 "4.7" mogao bi proci nekako.
IP 7 moc, ali za mene je to previse novca da izdovojim za telefon.
Znaci na kraju u obzir dolazi samo IP 6.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Zivio Samsung!Last edited by Rossonero; 26-07-17, 18:19.
Comment
Comment