Zar viber nije besplatna aplikacija?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne bih menjala moj mix m u MTS-u nizašta na svetu - 300min. 400 poruka, 1000MB ( mada mi je to nebitno ,svuda imam Wi-Fi ) .
Plus kada sve potrošim ( ako potrošim ) 3000min. u mreži.
Sve za 1400 , pošto sam uzela telefon za 1 din ( Lenovo - nikad više ) , a mogla sam paket u pola cene
Za 2 meseca mi ističe ugovor pa ću verovatno uzeti xperia xa1 ili xperia m5...Last edited by Marija81; 06-06-17, 21:18.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostNaravno, mislim kad ga koristiš preko mobilne mreže. Imaš neograničen net koji možeš da koristiš za viber, da ga preformulišem.
Možeš Maro i pre isteka ugovora, neka 3-4 meseca čini mi se, da produžiš-potpišeš novi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa pretpostavljala sam kada sam posle ponovo pročitala, da ima smisla
Možeš Maro i pre isteka ugovora, neka 3-4 meseca čini mi se.
Ma znam , ali mi paše tek avgustŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sad vidim.
Ja ne znam da li sam ovo igde video da ja treba da platim maltene punu cenu telefona ili 2/3 kad uzimam ugovor. Znaci 600eur da bi uopste usao u pricu. Cene paketa su moram da priznam ok ali startna cena je suvise visoka.Last edited by colchonero; 06-06-17, 22:05.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSad vidim.
Ja ne znam da li sam ovo igde video da ja treba da platim maltene punu cenu telefona ili 2/3 kad uzimam ugovor. Znaci 600eur da bi uopste usao u pricuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSad vidim.
Ja ne znam da li sam ovo igde video da ja treba da platim maltene punu cenu telefona ili 2/3 kad uzimam ugovor. Znaci 600eur da bi uopste usao u pricu. Cene paketa su moram da priznam ok ali startna cena je suvise visoka.
Valjda kad gledas, gledas zvanicne cene telefona, mislim zvanicno ga kupujes kod operatera sa 2 godine garancije ovlascenog servisa, legalno kupljeno. Pogledaj isti taj telefon koliko kosta u comtrade-u ili gigatronu ili win win-u. Mada moj se paket uvek dobro kotira (uvek 2 crvene) tako da me povoljno uvek izadje telefon.
Comment
Comment