Ja da imam S7 Edge prodao bih ga i uzeo Mi6 i ostalo bi mi 100 eura u dzepu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Počinje A3 treću godinu. I dalje bez greške.
Spavaš li mirno Vladane?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Comment
-
Do juče koristio samsung i sada mu je djubre.
Daj da pljujem ono što me je dobro služilo do juče. Na niske si grane pao. Sada si pao najniže Vladane.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by l1m4r View PostDo juče koristio samsung i sada mu je djubre.
Daj da pljujem ono što me je dobro služilo do juče. Na niske si grane pao. Sada si pao najniže Vladane.sigpic
Comment
-
Koliko te je koštala kao i telefon? Plaćaš carinu i pdv na nju?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPapi kratko je trajalo, sad moram da pogodim 20 sva tri seta da bih dobio. Sto i radim u 80% slucajeva, ali vise dunstera nema
EDIT: Još mi se i gleda neko streličarstvo sad. Nek uzme SK neko prvenstvo da prenosiLast edited by p4p1; 03-06-17, 00:29.
Comment
Comment