Dobra je to stvar ali nervira me što me automatski ispravi i kada isključim to, i neki put ne obratim pažnju i pritisnem i pošaljem poruku nekom ispadne nešto bezze Zato je ova gboard googlova tastatura odlična..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemam srece sa monitorom, do pre par dana mi je bio na servisu zato sto kazu da je stradala elektronika (kada sam hteo da startujem kompjuter nakon sto sam ga uspavao nije htela da se upali zelena lampica nego je ostala crvena), dva dana funkcionisao bolje nego ikad da bi se pojavila crvena verikalna linija i moracu ponovo da ga vodim na servis.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostRealno. jeste tako lakse u kafanama kuckati.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Posto sam dovoljno utisaka procitao odlucih da odradim update. Nekako je cak i brzi nego sto je bio, optimizacija ludilo. Nema vise vibracije pri otkljucavanju otiskom, ima ako se pogrijesi, mogu da se svajpuju notifikacije i ako je ekran zakjucan, ubacen hrvatski jezik izmedju ostalog, ubacena CG u region, kao i SAD i VB, nije ih bilo na prosloj verziji. I do sad sam imao 1.5 rama slobodno sad imam 1.8
E sad se valjda ceka MIUI 9 i Nugat. Treba mi taj split screen bassigpic
Comment
Comment