Wow mi remote otkrih, daljinski mi vise ne treba a nije da nisam pokusavao sa ne smartom da preko telefona radim sve, nije moglo, do sad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To je i ocekivano, baterija je jedan od glavnih aduta modela, 4100mAh je bas mnogo, ja sa 3200mAh i vecim ekranom prezadovoljan, nerviram ljude oko sebe koliko mi traje baterija
Bas je dobar taj Xiaomi, ne mogu da verujem da kosta toliko malo
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Znaci da postoji neka fora, jos samo Vlajko da je otkrijehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostMamba ja imam a5 ako trebas nesto pisi ja sam generalno zadovoljan, kamera je dosta dobra jedino sto nema stabilizaciju ali slike su dobresigpic
Comment
-
Imao sam sony sa stabilizacijom, ovisi koliko ti se ruke tresu, ovo sto i pominjes na dodir je auto focus, to je ok, a stabilizacija je da ti se ne trese kamera nego da se digitlano ili opticki umiri. Ne znam, meni za ovo sta mi treba kamera ne utjece nimalo, malo moras stat kad slikas i to je to, ako treses puno mobitel bude malo mutnija slika.
Stk se tice ovog da je velik pa ne.mozes jednom rukom, mozes si cak smanjit ekran
Ima sve ove nove mogucnosti, split screen, always on, etc etcLast edited by Mrkela; 08-05-17, 16:42.
Comment
Comment