Sve su to Vucicevi glasaci, kakvi crni sendvici, ljudi dobijaju Mekove.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jesi kupio?
Inače da podelim video jedan. Hoćete da pogadjate čime je snimano?
https://youtu.be/DoXVdQudbiI
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
-
Kupio, za 16 dana stigao od dana shipovanja, bio je free shipping. Ja ne mogu da vjerujem da ovo kosta 145 eura, pa Samsung J5 2016 kosta preko 200 i slobodno mogu reci sala je za ovaj
Vrhunski, vrhunski uredjaj, od izgradje do fluidnosti sve je na nenormalnom nivou za ove pare, ovakvi telefoni kostaju 350-400 lagano, jbg brend se prodaje isto. Slike na dnevnom svijetlu vrhunske. Fingeprint leti
Evo neka Papi podijeli utiske, i on ga je uzeo istosigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNista do 150 kod nas Denis, ni carina ni pdv, ispao me 145 i dao sam euro postaru kad ga je donioOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Tako to kod nas
Nego koliko GB ima taj tvoj?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTako to kod nas
Nego koliko GB ima taj tvoj?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Šta će ti toliki telefon? Pa ne vidim da je u Srb nešto skup od 178-250 evrića..mislim i taj raspon cena, kuku kakva rupa od tržišta
Originally posted by l1m4r View PostOlja tebi i onako ne treba takav telefon. Jedno 10 strana ranije smo to razjasnilikažu da ovo sa neoriginal baterijama ovde, kod nas
ne pije vodu... možda na kratak rok, tako da tražim fon.
Al mi Mamba reko da ne gledam KinezeLast edited by miloolja; 06-05-17, 14:51.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment