Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostOvaj Maikon ni ne liči na igrača više. Smešan da se gleda. De Sanktis baš kiksa ove sezone.
Toti majstor ostaje majstorLast edited by b64Milos; 11-01-15, 17:39.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
I opet ista prica,lopta kroz elu odbranu prosla,bravo Alegri jebem ti italijansku sortu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Martin ponovo dade Napoliju,sad ce da se branimo 100%,i primicemo ga naravno.
EDIT:Lihstajner umesto Pogbe?Sta je ovaj zamislio koji k?Last edited by bice; 11-01-15, 22:19.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Jaooo golcine Vidalaaa pobeda u Napulju posle 15 godina,idemo breee,imali smo dosta srece veceras ali drago mi je da nismo posustali posle primljenog gola kao na prethodnim utakmicama.Dreams are coming true.
Comment
-
Taman da kazem propade akcija, kad Vidal skinu paucinuGolmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Comment